Exprimă-ți stilul prin detalii: culori, versatilitate și
inovație la QFORT

marți / mai 30, 2023

În lumea designului și a confortului, fiecare detaliu contează. Iar atunci când vine vorba de ferestre, uși de intrare și alte elemente de tâmplărie termoizolantă, culoarea și finisajul pot adăuga acel element distinctiv care transformă o locuință într-un cămin cu adevărat special. Și, cum altfel ai putea să îți personalizezi spațiile și să îți exprimi stilul, dacă nu prin culori vibrante, naturale și cât mai autentice? 

De-a lungul anilor am îmbinat funcționalitatea cu designul, adăugând ori de câte ori este posibil o doză de inovație fiecărui proces pe care îl derulăm, de la etapa de producție, la implementare. Așa am ajuns să îți oferim soluții complete în materie de paletar de culori pentru tâmplăria termoizolantă, care te vor ajuta să îți exprimi personalitatea în fiecare detaliu. Despre câteva dintre acestea vorbim în continuare! 

3 nuanțe versatile care imită perfect lemnul 

Accentele de lemn natural se regăsesc și anul acesta în topul preferințelor designerilor de interior și este ușor să înțelegem de ce. Lemnul conferă naturalețe și versatilitate spațiilor, aducând un colț de natură în interioare și senzația primitoare de căldură. Mai mult decât atât, în funcție de forma în care este utilizat, lemnul și nuanțele de lemn te pot ajuta să conturezi fie o atmosferă rustică și tradițională, fie să adaugi un element de căldură și textură într-un spațiu modern sau contemporan.  

Pe lângă proprietățile extraordinare de izolație termică și fonică și rezistența tâmplăriei termoizolante din gamele noastre, la QFORT găsești și opțiuni numeroase în pas cu tendințele actuale în amenajările interioare. 

Dacă îți place lemnul, găsești în paletarul nostru de culori cel puțin 3 nuanțe versatile care imită perfect lemnul autentic. Mai mult, acestea se aplică atât pentru ferestrele termoizolante, cât și pentru sisteme de uși culisante sau ușile de intrare. Te invităm să explorezi paletarul nostru de culori și să te oprești asupra nuanțelor de nuc, stejar auriu, stejar mediu sau oricare altele care îți atrag atenția și care simți că te pot ajuta să îți exprimi cât mai frumos stilul personal.

Profile PVC înfoliate bicolor

Când culoarea care se potrivește cu fațada nu se aplică și pentru ideea pe care o ai în ceea ce privește amenajarea interioară, avem soluții personalizate. 

Profilele din PVC ale ferestrelor termoizolante din gama Stars by QFORT pot fi bicolore, pentru a se plia perfect pe gusturile tale și pentru a oferi o notă de autenticitate locuinței. Poți alege orice combinație de culori din zecile de opțiuni disponibile în paletarul nostru! 

Prima vopsitorie verticală din România pentru Aluminiu

Pentru ca tu să primești exact ceea ce cauți în materie de culori, noi ne dezvoltăm permanent. Asta ne-a determinat să aducem la QFORT prima vopsitorie verticală din România, cu avantaje incontestabile asupra amenajării locuinței tale. Iată câteva dintre acestea: 

Libertatea de alegere

Pentru că fiecare persoană are propriul gust și stil, vopsitoria verticală ne deschide drumul către o varietate de opțiuni de culoare. Indiferent dacă preferi culori îndrăznețe și vibrante sau tonuri naturale, vopsitoria verticală ne permite să te ajutăm să îți exprimi personalitatea și să creezi un decor unic în locuința ta. Astfel, ferestrele și ușile tale se vor integra perfect în designul interior al casei.

Culoare proiectată să reziste

Calitatea și durabilitatea sunt aspecte fundamentale atunci când alegi tâmplăria termoizolantă. Vopsitoria verticală pentru tâmplăria termoizolantă oferă nu doar o estetică plăcută, ci și o protecție durabilă împotriva factorilor externi. Prin tehnologia electrostatică avansată și utilizarea vopselelor de înaltă calitate, suprafața tâmplăriei devine rezistentă la zgârieturi. Astfel, nu numai că vei beneficia de un aspect impecabil, ci și de o culoare proiectată să reziste, reprezentând o investiție pe termen lung în confortul și siguranța locuinței tale.

Calitate superioară a vopsirii

Vopsirea verticală ne ajută să îți oferim și o calitate superioară a finisajului. Cabina cu design special ajută la obținerea unei acoperiri uniforme. Mai mult decât atât, această tehnică inovatoare de vopsire ne ajută să evităm contaminarea sau deteriorarea suprafeței vopsite. 

Prima vopsitorie verticală din România ne permite, deci, să realizăm ferestre, sisteme culisante și uși de intrare din Aluminiu în zeci de culori, unitățile de vopsire în câmp electrostatic fiind proiectate la cele mai înalte standarde de calitate și cu tehnologie de ultimă generație. 

Te invităm în cea mai apropiată reprezentanță QFORT, pentru a alege și tu culoarea potrivită pentru ferestrele și ușile casei tale.