Uși din PVC și Aluminiu

Baby i'm home by QFORT

Ușa de intrare este elementul principal al unei locuințe, făcând legătura între confortul interior și mediul extern. De aceea, ușa de intrare trebuie să îndeplinească anumite proprietăți în ceea ce privește izolația termică și fonică, protecția și securitatea.

Gama Baby I'm Home! by QFORT conține o selecție de uși de intrare atât din PVC, cât și din aluminiu, menite să asigure intimitate și siguranță deplină în casa dumneavoastră.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Personalizare Uși de Intrare Baby I’m Home! by QFORT

Uși de intrare cu sticlă sablată

Vă punem la dispoziție zeci de modele care acoperă o gamă largă de opțiuni din punct de vedere al designului, fiind soluția ideală atât pentru cei care iubesc stilul clasic, cât și pentru adepții stilului modern.

Pe lângă avantajele sticlei normale, sticla sablată oferă în plus confidențialitate, fiind un element important care ține de designul locuinței tale. Sticla sablată poate fi utilizată atât pentru profilele din Aluminiu, cât și pentru cele din PVC.

 

Sisteme electronice de acces Uși
Baby I’m Home! by QFORT

Sistemele electronice de acces sunt o variantă de suplimentare a nivelului de securitate general al locuinței, oferind posibilitatea de acces în interior fără utilizarea cheii.

Aceste sisteme sunt disponibile pentru ușile de intrare dotate cu feronerie de tipul Securo 2.

Sistemele electronice de acces pot fi: de scanare a amprentelor și tastatură cu cod, oferind posibilitatea de memorare a până la 99 de amprente sau coduri.

Sisteme electronice de acces
Servicii QFORT - Garantie

*Perioada de garanție poate varia în funcție de componentele și specificațiile produsului. Vă rugăm să consultați certificatul de garanție pentru mai multe detalii.