Intrebari frecvente

Întrebări frecvente (F&Q)

Cat sunt de rezistente usile si geamurile din tamplarie PVC?

Tamplaria termoizolanta produsa de QFORT este de o calitate superioara si are o rezistenta crescuta. Produsele QFORT sunt proiectate sa reziste!

Cat sunt de eficiente din punct de vedere energetic usile si ferestele QFORT?

QFORT este brandul cu cea mai buna izolatie termica din tara de origine, conform studiului facut de Kantar Millward Brown in 2018. Fiecare componenta a produselor noastre este atent selectionata pentru a creste eficienta energetica printr-o izolatie cat mai buna. Toate ferestrele si usile QFORT sunt dotate cu sticla termoizolanta, obtinuta printr-o tehnologie automatizata prin care spatiul dintre foile de sticla de grosimi variabile (intre 4 si 8 mm) este umplut cu gaz inert. Profilele pe care le folosim au intre 5 si 7 camere si o grosime intre 70 mm si 85 mm, aigurand un nivel optim de etanseitate. Coeficienții pot fi găsiți aici.

Climatul poate fi foarte dur. Cum poate afecta asta profilul din PVC?

Ferestrele si usile QFORT sunt proiectate sa reziste climei extreme, fiind utilizate profile din clasa S, certificat pentru utilizare chiar si in conditiile climaterice extreme din zonele cu climat sever. Calitatea tamplariei din PVC cu geam termoizolant QFORT poate rezista celor mai fierbinti veri si celui mai puternic Soare, precum si celor mai aprigi ierni, furtuni si chiar grindina.

Toate brandurile de tamplarie din PVC sunt la fel?

Nu, cu siguranta nu toate marcile si modelele de tamplarie din PVC sunt la fel. Conform studiului facut de Kantar Millward Brown in 2018, QFORT este brandul numarul 1 in tara de origine. In cei peste 10 ani de existenta, produsele noastre au dovedit rezistenta in timp si la intemperii. Mai mult decat atat, brandul QFORT a dovedit de asemenea ca poate oferi pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra:

  • – Protectie si securitate
  • – Confort si calitate a standardului de viata
  • – Reducerea facturii de energie
  • – Solutii personalizate pentru fiecare situatie
  • – Cresterea valorii casei
  • – Beneficii estetice

Care este garantia produselor Qfort?

La QFORT, orice lucrare executata este insotita de un certificat de garantie si de o declaratie de performanta. Iar pentru ca avem incredere deplina in calitatea produselor QFORT, nu ne temem sa iti oferim o garantie extinsa, in functie de produs.

Care sunt optiunile de sticla?

Pentru alegerea corecta a tipului de geam termoizolant necesar, trebuie cunoscuti in prealabil o multitudine de factori ce tin de: amplasamentul ferestrelor, conditiile climaterice, nivelul de poluare fonica, topografia zonei etc. De aceea, recomandarea noastra este sa luati legatura cu expertii nostri pentru a stabili exact nevoile dumneavoastra. In functie de aceste necesitati, puteti alege dintr-o gama larga de tipuri de sticla disponibile in gama QFORT: SuperLowE, SolarControl, Planistar Sun, sticla laminata (duplex) sau sticla ornamentala.

De ce se face condens pe geamuri?

Aerul poate contine diferite cantitati de vapori de apa. Cu cat aerul este mai cald, cu atat el poate retine mai multa umiditate. Atunci cand umiditatea aerului atinge valoarea de saturatie (100%) aerul nu mai poate retine vaporii, rezultatul fiind aparitia condensului, care de obicei se formeaza pe suprafetele cele mai reci din incapere (suprafete vitrate, fata interna a peretilor exteriori, etc.).

Ce este sticla Low E si care sunt beneficiile acesteia?

Sticla LowE este obtinuta prin depunerea unui strat de oxizi metalici de dimensiuni microscopice pe sticla clasica float. Acest strat metalic are rolul de a reduce pierderile de caldura prin radiatie, imbunatatind capacitatea de izolatie termica a geamului termoizolant.

Care este durata de viata a unei ferestre din profil PVC?

QFORT este brandul cu cea mai buna durabilitate in tara de origine, conform studiului facut de Kantar Millward Brown in 2018. Durata medie de viata garantata a tamplariei termoizolante din PVC QFORT, este de peste 25 de ani, ferestrele din PVC fiind o investiție excelentă, de asemenea, în ceea ce privește cresterea valorii unei proprietăți.

Este adevarat ca tamplaria din PVC sufera decolorari?

Datorita avansarii tehnologiei si materialelor in domeniul foliilor de culoare pentru profilele din PVC, acestea nu isi pierd nuanta pe o perioada indelungata de timp. Durabilitatea profilelor din PVC folosite de QFORT este data de stabilizatorii UV folositi in tratarea lor si care impiedica decolorarea acestora in timp. Pentru mai multe detalii, puteti consulta certificatul de garantie QFORT in ceea ce priveste decolorarea profilelor.

Fereastra Qfort reduce zgomotul produs de trafic?

Ferestrele QFORT sunt echipate cu sticla care are proprietati de izolatie fonica specifice zonei in care locuiesti. Pentru a reduce la minimum poluarea fonica, QFORT recomanda alegerea sticlei laminate care este formata din doua foi de sticla lipite printr-un strat de PVB (polivinil-butiral) transparent. Acest tip de fereastra are o izolatie fonica foarte performanta. Exista si o varianta de sticla duplex cu un strat Sound Control, cu ajutorul careia obtinem o izolatie fonica chiar mai buna decat in cazul sticlei cu folie PVB. In functie de problema, QFORT are solutia!