Intrebari frecvente ( FAQ )

Cât sunt de rezistențe ușile și geamurile din tâmplărie PVC?

Tâmplăria termoizolanta produsă de QFORT este de o calitate superioară și are o rezistență crescută. Produsele QFORT sunt proiectate să reziste!

 

Cât sunt de eficiente din punct de vedere energetic ușile și ferestele QFORT?

QFORT este brandul cu cea mai bună izolație termică din țara de origine, conform studiului făcut de Kantar Millward Brown in 2018. Fiecare componentă a produselor noastre este atent selecționată pentru a crește eficiența energetică printr-o izolație cât mai bună. Toate ferestrele și ușile QFORT sunt dotate cu sticla termoizolantă, obținută printr-o tehnologie automatizată prin care spațiul dintre foile de sticlă de grosimi variabile (între 4 și 8 mm) este umplut cu gaz inert. Profilele pe care le folosim au între 5 și 7 camere și o grosime între 70 mm și 85 mm, aigurând un nivel optim de etanșeitate. Coeficienții exacți pot fi consultați aici.

 

Climatul poate fi foarte dur. Cum poate afecta asta profilul din PVC?

Ferestrele și ușile QFORT sunt proiectate să reziste climei extreme, fiind utilizate profile din clasa S, certificat pentru utilizare chiar și în condițiile climaterice extreme din zonele cu climat sever. Calitatea tâmplăriei din PVC cu geam termoizolant QFORT poate rezista celor mai fierbinți veri și celui mai puternic Soare, precum și celor mai aprigi ierni, furtuni și chiar grindină.

 

Toate brandurile de tâmplărie din PVC sunt la fel?

Nu, cu siguranță nu toate mărcile și modelele de tâmplărie din PVC sunt la fel. Conform studiului făcut de Kantar Millward Brown in 2018, QFORT este brandul numărul 1 în țara de origine. În cei peste 10 ani de existență, produsele noastre au dovedit rezistență în timp și la intemperii. Mai mult decât atât, brandul QFORT a dovedit de asemenea că poate oferi pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră:
– Protecție și securitate
– Confort și calitate a standardului de viață
– Reducerea facturii de energie
– Soluții personalizate pentru fiecare situație
– Creșterea valorii casei
– Beneficii estetice

 

Care este garanția produselor Qfort?

La QFORT, orice lucrare executată este însoțită de un certificat de garanție și de o declarație de performanță. Iar pentru că avem încredere deplină în calitatea produselor QFORT, nu ne temem să îți oferim o garanție extinsă, în funcție de produs.

 

Care sunt opțiunile de sticlă?

Pentru alegerea corectă a tipului de geam necesar, trebuie cunoscuți în prealabil o multitudine de factori ce țin de: amplasamentul ferestrelor, condițiile climaterice, nivelul de poluare fonică, topografia zonei etc. De aceea, recomandarea noastră este să luați legătura cu experții noștri pentru a stabili exact nevoile dumneavoastră. În funcție de aceste necesitați, puteți alege dintr-o gamă largă de tipuri de sticlă disponibile în gama Qfort: SuperLowE, SolarControl, Planistar Sun, sticla laminată (duplex) sau sticlă ornamentală.

 

Care sunt opțiunile de sticlă?

Pentru alegerea corectă a tipului de geam necesar, trebuie cunoscuți în prealabil o multitudine de factori ce țin de: amplasamentul ferestrelor, condițiile climaterice, nivelul de poluare fonică, topografia zonei etc. De aceea, recomandarea noastră este să luați legătura cu experții noștri pentru a stabili exact nevoile dumneavoastră. În funcție de aceste necesitați, puteți alege dintr-o gamă largă de tipuri de sticlă disponibile în gama QFORT: SuperLowE, Control Solar, Planistar Sun, sticla laminată (duplex) sau sticla ornamentală.

 

De ce se face condens pe geamuri?

Aerul poate conține diferite cantități de vapori de apă. Cu cât aerul este mai cald, cu atât el poate reține mai multă umiditate. Atunci când umiditatea aerului atinge valoarea de saturație (100%) aerul nu mai poate reține vaporii, rezultatul fiind apariția condensului, care de obicei se formează pe suprafețele cele mai reci din încăpere (suprafețe vitrate, fața internă a pereților exteriori, etc.).

 

Ce este sticla Low E și care sunt beneficiile acesteia?

Sticla LowE este obținută prin depunerea unui strat de oxizi metalici de dimensiuni microscopice pe sticla clasică float. Acest strat metalic are rolul de a reduce pierderile de căldură prin radiație, îmbunătățind capacitatea de izolație termică a geamului termoizolant.

 

Care este durata de viață a unei ferestre din profil PVC?

QFORT este brandul cu cea mai bună durabilitate în țara de origine, conform studiului făcut de Kantar Millward Brown in 2018. Durata medie de viața garantată a tâmplăriei termoizolante din PVC QFORT, este de peste 25 de ani, ferestrele din PVC fiind o investiție excelentă, de asemenea, în ceea ce privește creșterea valorii unei proprietăți.

 

Este adevărat că tâmplăria din PVC suferă decolorări?

Datorită avansării tehnologiei și materialelor în domeniul foliilor de culoare pentru profilele din PVC, acestea nu își pierd nuanța pe o perioadă îndelungată de timp. Durabilitatea profilelor din PVC folosite de QFORT este dată de stabilizatorii UV folosiți în tratarea lor și care împiedică decolorarea acestora în timp. Pentru mai multe detalii, puteți consulta certificatul de garanție QFORT în ceea ce privește decolorarea profilelor.

 

Fereastra QFORT reduce zgomotul produs de trafic?

Ferestrele QFORT sunt echipate cu sticla care are proprietăți de izolație fonică specifice zonei în care locuiești. Pentru a reduce la minimum poluarea fonică, QFORT recomandă alegerea sticlei laminate care este formată din două foi de sticlă lipite printr-un strat de PVB (polivinil-butiral) transparent. Acest tip de fereastră are o izolație fonică foarte performantă. Există și o variantă de sticlă duplex cu un strat Sound Control, cu ajutorul căreia obținem o izolație fonică chiar mai bună decât în cazul sticlei cu folie PVB. În funcție de problemă, QFORT are soluția!