Sticla termoizolanta stars by QFORT

Sticlă Termoizolantă

Stars by QFORT

Sticla care intră în componența pachetelor de geam termoizolant utilizate la produsele QFORT este produsă în cele mai moderne fabrici, de către Saint-Gobain (Franța).

Produsele QFORT sunt echipate în standard cu geam termoizolant LowE Clear, cu distanţieri calzi, cu două sau trei foi de sticlă.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Tipuri de sticlă termoizolantă

Produsele QFORT pot fi echipate cu diferite tipuri de sticlă, care oferă beneficii multiple în termeni de izolație termică și fonică, economie de energie și confort crescut.

Sticla LowE Clear

Sticla LowE Clear redefinește standardul pentru iluminatul din timpul zilei, printr-un aport maxim de lumină naturală.

Are un aspect neutru, acesta îmbunătăţind transmisia luminoasă, iar reflexia este mult mai mare. Este ideală pentru toate tipurile de ferestre care necesită transparenţă totală, aspect neutru şi o eficienţă energetică mare.

Sticla SuperLowE

Sticla SuperLowE este caracterizată de o emisivitate super redusă, ajutând la diminuarea pierderilor de căldură prin ferestre în timpul sezonului rece.

Astfel, acest tip de sticlă îmbunătăţește capacitatea de izolaţie termică a ferestrei termoizolante, deci și confortul general al locuinței.

Află mai multe despre izolația termică a ferestrelor din PVC și izolația termică a ferestrelor din Aluminiu.

Sticla superlowe Stars by QFORT
Sticla termoizolanta planistar sun Stars by QFORT

Sticla Planistar Sun

Planistar Sun este o sticlă cu depunere cu dublă proprietate: emisivitate joasă având capacitatea de a reflecta radiaţia infraroşie cu mare lungime de undă şi control solar, reflectând o mare parte a energiei solare.

În climatele calde sau pentru orientările către sud și vest ale ferestrelor, Planistar Sun reprezintă soluţia optimă pentru a atinge o eficienţă energetică ridicată prin reducerea supraîncălzirii pe timp de vară, în timp ce asigură o izolare termică sporită pe timp de iarnă și conferă un aport generos de lumină naturală în orice anotimp.

Sticla Control Solar

Sticla Control Solar îmbină avantajele unei sticle SuperLowE cu cele ale unei sticle reflexive: vara oferă o protecţie solară ridicată reducând efectul de seră în interiorul locuinţei, în timp ce iarna îşi păstrează calităţile de izolaţie termică.

Află mai multe despre izolația termică a ferestrelor din PVC și izolația termică a ferestrelor din Aluminiu.

Sticla termoizolanta control solar Stars by QFORT

Sticla ESG

Siguranța este un element foarte important atunci când vorbim despre alegerea ferestrelor potrivite. Pentru un plus de protecție, puteți alege pentru ferestrele dumneavoastră sticla securizată, care are o rezistență de până la cinci ori mai mare față de cea normală. În plus, atunci când este spartă se descompune în bucăți foarte mici, neascuțite, asigurând astfel securitate persoanelor care intră în contact cu geamul.

În comparație cu sticlele laminate, sticla securizată are o greutate redusă și rezistență mecanică și termică sporite, putând astfel fi folosită la piese cu dimensiuni mari. Prin reducerea greutății pe sticlă, se asigură o mai bună funcționare în timp a pieselor de tâmplărie, ușurând totodata și procesul de montaj.

Sticlă obișnuită 

Sticlă ESG (securizată)  

 Sticlă Duplex (laminată)

Sticla laminata duplex Stars by QFORT

Sticla laminată (duplex)

Sticla laminată (duplex) de siguranţă este formată din două foi de sticlă lipite printr-un strat sau mai multe de răşină transparentă.

Avantajul principal al acestui tip de sticlă este creşterea gradului de siguranţă prin reducerea riscului de accidente (nu permite desprinderea de cioburi în cazul spargerii).

În plus, sticla duplex oferă o izolaţie fonică mai bună comparativ cu celelalte tipuri de sticlă.

Află mai multe despre izolația fonică a ferestrelor din PVC și izolația fonică a ferestrelor din Aluminiu.

Sticla ornament

Sticla ornament are ca rol principal păstrarea intimităţii.

Are un factor bun de transmisie luminoasă şi permite o iluminare mai bună a încăperii decât în cazul utilizării sticlei reflexive.

Sticla termoizolanta ornament Stars by QFORT

Sticla termoizolantă - cel mai important element pentru capacitatea de izolație termică a ferestrelor și ușilor

Elementul care generează o izolație termică superioară pentru produsele QFORT este sticla termoizolantă folosită, care este recunoscută pentru proprietățile sale excelente de control termic și reflexie a razelor solare.

Aceasta ajută și la economisirea energiei electrice prin limitarea pierderilor de căldură iarna sau reflectarea razelor solare vara.

Astfel QFORT vă ajută să creșteți valoarea casei dumneavoastră, printr-un confort ridicat și costuri reduse.

Detalii Tehnice Sticlă Termoizolantă

Spațiul dintre foile de sticlă este umplut cu gaz inert (Argon), folosind o tehnologie automatizată care izolează ermetic și garantează o concentrație a Argonului de minim 90%.

Pentru a creşte performanţele de izolaţie termică a geamului termoizolant, bagheta despărţitoare dintre cele două foi de geam este îndoită la colțuri (nu se folosesc conectori pentru îmbinarea la colţuri).

Grosimea uzuală a foilor de sticlă variază între 4 şi 10 mm (sticlă simplă 4-10 mm, sticlă laminată 331, 442 sau 552). Prin combinarea mai multor foi de sticlă de grosimi diferite în acelaşi pachet de geam termoizolant, izolaţia fonică va fi mai bună decât dacă se folosesc foi de sticlă de aceeaşi grosime.

Distanțieri Calzi între Foile de Sticlă

Noua generaţie de distanţieri calzi, folosiţi în producerea geamului termoizolant, joacă un rol deosebit de important în atingerea performanței energetice la nivelul locuințelor, prin reducerea pierderilor de căldură pe timpul iernii, sau evitarea supraîncălzirii locuinței pe timpul verii.

Distanţierii calzi sunt distanţieri realizaţi din materiale termoplastice, care se montează perimetral între foile de sticlă ale geamurilor termoizolante duble sau triple.

Aceștia au o conductivitate termică lineară cu mult mai redusă decât distanţierii convenţionali din aluminiu, contribuind astfel în mod decisiv la îmbunătăţirea performanţelor termice ale ferestrelor, prin reducerea punţilor termice formate perimetral, la marginile geamului termoizolant.

Prin folosirea distanţierilor calzi se diminuează în mod semnificativ răcirea marginilor ferestrelor în sezonul rece sau supraîncălzirea lor în sezonul cald.

Tehnologia warm edge Stars by QFORT

Principalele avantaje oferite de distanţierii calzi, comparativ cu distanţierii convenţionali din aluminiu:

  • Realizarea unei economii semnificative de energie atât în perioada iernii cât şi în perioada verii, deoarece până la 80% din pierderile de căldură prin ferestre se produc la marginile ferestrei, datorită punţilor termice formate prin folosirea distanţierilor convenţionali din aluminiu.
  • Datorită reducerii energiei consumate, se reduc automat şi emisiile de CO2, cu efecte pozitive asupra fenomenului de încălzire globală.
  • Reducerea semnificativă sau chiar eliminarea condensului la suprafaţa sticlei termoizolante din interiorul locuinţei, diminuând astfel în mod semnificativ riscul de formare a infiltraţiilor de apă şi a mucegaiului pe suprafaţa ferestrelor, care poate cauza alergii sau boli respiratorii grave.
Distantier warm edge Stars by QFORT

Distanțier cald: reducerea cu până la 80% a pierderilor de căldură

Distantier aluminiu Stars by QFORT

Distanțier aluminiu

Servicii QFORT - Garantie

*Perioada de garanție poate varia în funcție de componentele și specificațiile produsului. Vă rugăm să consultați certificatul de garanție pentru mai multe detalii.