Ai nevoie de ajutor?

Întrebarea principală care apare în acest caz este „ce să aleg?” și cu ea se confruntă majoritatea consumatorilor care ne vizitează în showroom-urile QFORT sau care ne contactează prin alte mijloace disponibile.

„Care este cea mai potrivită soluție de umbrire pentru casa sau biroul meu?”

Aici intervenim noi, pentru a-ți oferi cele mai eficiente soluții, în funcție de nevoile tale specifice.

Astăzi am ales să îți prezentăm avantajele incontestabile ale jaluzelelor venețiene cu acționare motorizată, unele dintre cele mai moderne si inovatoare sisteme de umbrire existente pe piață, pe care le găsești în gama Discret by QFORT.

 

Ce sunt jaluzelele venețiene?

Începem prin a-ți explica ce sunt jaluzelele venețiene și de ce sunt ele atât de apreciate.

Spre deosebire de jaluzelele clasice, jaluzelele venețiene sunt instalate între foile de sticlă termoizolantă ale ferestrei tale, fiind unele dintre cele mai moderne și eficiente sisteme de umbrire de pe piața, recomandate de ingineri, proiectanți și arhitecți.

Printre beneficiile generale ale jaluzelelor venețiene, se numără:

  • Calitate ridicată și durabilitate excelentă în timp;
  • Zero întreținere necesară, întrucât, fiind integrate între foile de geam termoizolant, acestea sunt ferite de praf și murdărie;
  • Permit o gestiune optimă a luminii și căldurii la interior;
  • Oferă o protecție solară comparabilă cu cea a unui sistem de umbrire montat la exterior;
  • Design modern și elegant care îmbogățește întregul aspect estetic al locuinței tale;
  • Nu produc zgomot la acțiunea vântului, comparativ cu jaluzelele clasice.

Un alt avantaj al jaluzelelor venețiene este faptul că ai de unde alege. Gama Discret by QFORT conține o varietate de sisteme de jaluzele venețiene, fie cu acționare manuală, fie cu acționare motorizată. Despre acestea din urmă vom vorbi în continure.

 

4 avantaje incontestabile ale jaluzelelor venețiene cu acționare motorizată

Automatizarea locuinței sau conceptul de casa „smart” este un trend în plină creștere și dezvoltare în România, tot mai mult folosit de către iubitorii de tehnologie și soluții moderne de echipare a casei. Alături de rulourile exterioare din aluminiu cu acționare motorizată, jaluzelele venețiene fac parte din soluțiile de umbrire eficiente și inovatoare, pe care QFORT ți le pune la dispoziție.

Iată câteva avantaje incontestabile ale jaluzelelor venețiene cu acționare motorizată:

  1. Acționare automată și control de la distanță prin intermediul unei telecomenzi

Sistemele de jaluzele venețiene cu acționare motorizată pe care le găsești în gama Discret by QFORT oferă diverse opțiuni de comandă automată, fie prin intermediul unui dispozitiv montat pe sticlă, fie printr-un întrerupător montat pe perete. Opțional, poți alege acționarea jaluzelelor venețiene cu ajutorul unei telecomenzi.

Parcă sună bine să stai pe canapea și să reglezi jaluzelele după bunul tău plac, nu-i așa?

  1. Obscuritate de până la 98% prin reducerea reflexiei de lumină

Dacă ai nevoie să creezi un mediu cu obscuritate aproape completă acasă sau la birou sau dacă pur si simplu îți place să dormi pe timpul zilei și nu vrei să fii deranjat de razele soarelui, ai opțiunea să alegi un sistem de jaluzele venețiene care, prin intermediul proprietăților ridicate de reducere a reflexiilor de lumină și prin funcționalitatea lui, asigură umbrire de până la 98%.

  1. Comandă simultană şi sincronizată a mai multor jaluzele şi înclinarea cu precizie a lamelelor

Unele tipuri de jaluzele venețiene, acționate cu ajutorul dispozitivelor de comandă formate dintr-un motor fără perii și o unitate de control miniaturizată, permit prin intermediul unui modul special de comandă, acționarea simultană a mai multor jaluzele și înclinarea cu precizie a lamelelor.

  1. O soluție modernă, elegantă, în tendințe pentru casa ta

Jaluzelele venețiene cu acționare motorizată combină designul simplist și elegant, cu cele mai noi tendințe de automatizare a locuinței, generând o creștere a valorii totale a casei tale și un confort deplin pentru tine și cei dragi.

Acum că ai înțeles cât de multe beneficii îți aduc jaluzelele venețiene cu acționare motorizată, te invităm să arunci o privire peste opțiunile disponibile în gama Discret by QFORT și să o alegi pe cea care este mai potrivită pentru nevoile tale.

Noi îți rămânem aproape și te așteptăm cu drag în cea mai apropiată reprezentanță QFORT pentru sfaturi și soluții personalizate!

Fă alegeri #proiectatesăreziste!