Rulouri pentru ferestre

Rulouri Discret by QFORT

Fie că sunt cu acționare automată sau manuală, rulourile pentru fereastră din gama Discret by QFORT sunt soluția optimă pentru a oferi un plus de confort și intimitate casei dumneavoastră, indiferent de zona sau orientarea acesteia.

Principalul rol al rulourilor este acela de umbrire și reducere a efectului de seră care se poate produce în special în cazul ferestrelor orientate către sud sau vest.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Beneficii Rulouri Discret by QFORT

Beneficii - confort crescut

Confort

Răcoare „naturală” – Rulourile împiedică încălzirea excesivă a locuinței și oferă protecție sporită împotriva efectului de seră cauzat de razele solare, menținând în interior o temperatură plăcută, chiar și în zilele toride de vară.

Umbră – Pentru că oferă flexibilitate în dozarea luminii naturale, rulourile vă ajută să beneficiați de un somn odihnitor chiar și ziua, la orice oră.

Intimitate – Datorită faptului că oferă flexibilitate în dozarea luminii naturale, rulourile vă ajută să beneficiați de intimitate și confort în încăpere.

Valoare crescuta QFORT

Valoare crescută

Gamă variată de acționari – Rulourile se pot acționa manual sau prin intermediul unui buton sau a unei telecomenzi, asigurându-vă confortul pe care l-ați visat. Mai mult, datorită sistemelor de ultimă generație, acestea pot fi acționate și de la distanță, cu ajutorul aplicației.

Estetică – Se pot realiza într-o gamă largă de culori, pentru a se armoniza  cu fațada imobilului.

Beneficii - securitate

Protecție

Siguranță și protecție – Fiind realizate din aluminiu, rulourile vă oferă un plus de siguranță contra oaspeților nepoftiți. Pe de altă parte, rulourile electrice pot fi programate să se ridice și să coboare la anumite intervale orare, pentru a simula prezența în casă.

Protecție anti insecte – Rulourile permit integrarea plaselor anti insecte, ce oferă protecție locuințelor chiar și atunci când ferestrele sunt deschise.

Protecție împotriva capriciilor vremii – Luând în considerare intemperiile din ultimii ani, precum furtunile și viscolul, rulourile reprezintă o adevărată barieră, oferind protecție eficientă ferestrelor.

Izolare fonica

Izolație fonică

Izolație fonică superioară – Lamelele rulourilor au la mijloc spumă poliuretanică, reprezentând o barieră suplimentară în calea zgomotului din exterior.

Beneficii - izolare termica

Izolație termică

Izolație termică – Rulourile reduc pierderile de căldură prin ferestre pe timpul iernii, astfel că folosirea acestora scade consumul de energie termică, menținând căldura în interiorul locuinței.

Modele Rulouri Discret by QFORT

Rulouri Aplicate Discret by QFORT

Rulourile aplicate se montează pe exteriorul tâmplăriei deja instalate, fiind unul dintre cele mai des utilizate sisteme de umbrire, întrucât majoritatea proprietarilor optează pentru instalarea rulourilor abia după montarea tâmplăriei pe construcție.

Rulouri Suprapuse Discret by QFORT

Rulourile exterioare suprapuse sunt acelea care se monteaza odată cu tâmplăria, fiind recomandate în cazul în care încă nu ați montat tâmplăria în cadrul construcției, sau dacă doriți schimbarea tâmplăriei în timpul procesului de renovare.

Rulouri Aplicate Tencuibile Discret by QFORT

Rulouri aplicate tencuibile sunt prevăzute pentru a fi montate în zid pentru construcțiile noi. Instalarea acestui sistem în clădirile existente este posibilă după o modificare necesară a buiandrugului, în funcție de izolația stabilită.

Personalizare Rulouri Discret by QFORT

Protecție anti insecte

Rulourile permit integrarea plaselor anti insecte, oferind protecție locuințelor chiar și atunci când ferestrele sunt deschise.

Află mai multe despre plasele de protecție împotriva insectelor!

Rulouri protectie anti-insecte

Contactează-ne!


    Servicii QFORT - Garantie

    *Perioada de garanție poate varia în funcție de componentele și specificațiile produsului. Vă rugăm să consultați certificatul de garanție pentru mai multe detalii.