Ai nevoie de ajutor?

Cum creezi un mediu de lucru plăcut, care să te ajute să fii cât mai productiv?

  1. Asigură-te că lumina naturală este distribuită corect

Ochii noștri sunt obișnuiți să se adapteze în mod natural la lumina naturală, aceasta fiind întotdeauna mai confortabilă decât cea artificială. În plus, expunerea la lumină naturală ne ajută să menținem un ridicat echilibru psihologic și social, necesar pentru sănătatea și performanțele noastre, atât la birou, cât și acasă.

Pentru asigurarea unui confort vizual, este necesar ca în cameră să pătrundă o cantitate mare de lumină naturală, care să fie distribuită omogen în toată încăperea, fără a exista locuri mult prea întunecate și diferențe prea mari de luminozitate.

O variantă potrivită pentru a obține acest lucru este utilizarea ușilor culisante de mari dimensiuni sau, în cazul în care ai ferestre, poți opta pentru varianta QFORT View. Cu ajutorul acestui concept, suprafața de sticlă a ferestrelor termoizolante din gama Stars by QFORT crește cu până la 29%, ceea ce înseamnă automat mai multă lumină naturală.

  1. Asigură-te că ai o vizibilitate bună spre exterior

Conexiunea cu natura este deosebit de importantă pentru starea ta de spirit și pentru creșterea nivelului de concentrare. Ușile culisante din gamele Panorama și Paysage by QFORT pot inlocui practic unul dintre pereții camerei, oferind nu doar un plus de lumină naturală, dar îți permit și o amplă deschidere către exterior. Astfel, te poți bucura de priveliște în orice moment. O clipă de relaxare, te va ajuta cu siguranță să găsești inspirația de care ai nevoie pentru a termina proiectele pe care le ai în lucru.

  1. Creează un spațiu plăcut din punct de vedere estetic

Estetica este de asemenea foarte importantă pentru a crește confortul. Asigură-te că există armonie între culorile alese pentru finisaje, tâmplărie termoizolantă și mobilier. Menține un minimalism elegant când vine vorba de nuanțele alese, astfel încât ochii tăi să nu obosească atunci când privesc în ansamblu încăperea. Pentru profilele ușilor de intrare, a ferestrelor termoizolante din PVC și a ferestrelor din aluminiu, găsești la QFORT o varietate de culori din care să alegi exact ceea ce iți place.

Te încurajăm să ne vizitezi în orice reprezentanță QFORT, unde consultanții noștri te vor ajuta să faci alegeri proiectate să reziste pentru un plus de confort în casa ta!