QFORT view

QFORT View - până la 29% mai multă lumină naturală

Stars by QFORT

Pe lângă design, durabilitate și calitate excelente, demonstrate de întregul nostru portofoliu de produse, conceptul QFORT View, produs exclusiv QFORT, este creat în așa fel încât să permită pătrunderea luminii naturale în încăpere și să ofere posibilitatea unei conexiuni mult mai bune cu exteriorul, păstrând în același timp intimitatea spațiului personal.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Testați conceptul QFORT View - Mutați cursorul în ambele sensuri (stânga-dreapta) și vedeți beneficiile

Abundența luminii naturale într-o încăpere, pe lângă faptul că oferă senzația de spațiu larg și bine aerisit, constituie și un avantaj ridicat în ceea ce privește economia de energie electrică, nefiind necesară suplimentarea luminii prin mijloace artificiale.

De asemenea, un alt mare avantaj al luminii naturale este dat de efectele benefice pe care aceasta le are asupra organismului uman, influențând într-o manieră pozitivă din punct de vedere vizual și psihic gradul general de confort, amplificând buna dispoziție și nivelul de productivitate și eficiență al activităților desfașurate.

QFORT View - soluția optimă pentru ferestrele de mici dimensiuni

Din punct de vedere tehnic, fereastra QFORT View, concept exculsiv QFORT, are cel mai îngust profil pentru un sistem cu adâncime de montaj de 70 de mm, la profile din PVC și cel mai mic ansamblu toc renovare cercevea.

Mai exact, suprafața vitrată a ferestrei (geamul termoizolant al ferestrei) este acum cu 29% mai mare decât la ferestrele obișnuite.

O suprafață vitrată mai mare reprezintă un avantaj considerabil, mai ales atunci când arhitectura casei nu vă permite montarea unor ferestre de mari dimensiuni, QFORT View fiind ideal pentru ferestrele mici.

coltar fereastra 7Stars

QFORT View 7Stars

Ferestrele QFORT View 7Stars au cel mai mic nod redus din gama și cel mai mic ansamblu toc-cercevea 95 mm, oferind cu până la *29% mai multă lumină naturală decât alte profile similare de pe piață.

Mai multe detalii Ferestre 7Stars

coltar fereastra 6Stars

QFORT View 6Stars

Având cel mai mic nod redus din clasa sa (120 mm), QFORT View 6Stars îți oferă surplusul de lumină de care ai nevoie dimineața pentru a-ți începe ziua.

Mai multe detalii Ferestre 6Stars

coltar fereastra 5Stars

QFORT View 5Stars

Fereastra QFORT View 5Stars îți oferă o perspectivă mai amplă în orice moment și un aspect deosebit, mulțumită primului nod redus (132 mm).

Mai multe detalii Ferestre 5Stars

coltar fereastra 4Stars

QFORT View 4Stars

Fereastra QFORT View 4Stars oferă cu până la 29% mai multă lumină naturală pentru confortul tău, datorită celui mai mic nod redus (108 mm) și ansamblului toc-renovare-cercevea (90 mm).

Mai multe detalii Ferestre 4Stars

Servicii QFORT - Garantie

*Perioada de garanție poate varia în funcție de componentele și specificațiile produsului. Vă rugăm să consultați certificatul de garanție pentru mai multe detalii.