Ai nevoie de ajutor?

Faptul că lumina naturală este deosebit de importantă în orice spațiu, acasă sau la birou, nu mai este un secret pentru nimeni.

Știm cu toții că lumina naturală are beneficii extraordinare asupra sănătății, productivității și stării noastre generale. De aceea, este important să știm, în aceeași măsură, cum să o maximizăm, mai ales atunci când spațiul unde locuim sau lucrăm ne cam pune bețe-n roate în această privință.

Vei spune poate: „De acord, lumina naturală este importantă. Dar ce fac atunci când casa mea are ferestre prea mici, iar lumina care pătrunde nu este suficientă pentru întreaga încăpere sau când fereastra este prea departe de locul unde lucrez?”

Ei bine, aici intervin ferestrele care utilizează profile minimaliste, noduri reduse sau cercevele ascunse create pentru a satisface nevoia de mai multă lumină naturală în orice încăpere, indiferent de dimensiunea ferestrelor tale.

 

Ce este, de fapt, QFORT View?

Dacă ne urmărești sau ai intrat măcar o dată pe site-ul nostru în căutarea ferestrelor perfecte pentru locuința ta, probabil ai citit și despre QFORT View. Acesta este un concept prin care QFORT urmărește să maximizeze cantitatea de lumină naturală care pătrunde în încăperi prin ferestrele din PVC și aluminiu cu geam termoizolant. Obiectivul nostru este îndeplinit prin intermediul unui design cât mai minimalist, inovativ și ingenios și o suprafață vitrată cât mai mare, care diferă în funcție de tipul ferestrei (PVC sau aluminiu). În continuare îți vom explica în ce constă conceptul QFORT View, atât pentru ferestrele termoizolante din PVC, cât și pentru cele din aluminiu, din gama Stars by QFORT. 

QFORT View la ferestrele din PVC cu geam termoizolant – până la 29% mai multă lumină naturală

Din punct de vedere tehnic, fereastra din PVC cu geam termoizolant creată după conceptul QFORT View, are cel mai îngust profil pentru un sistem cu adâncime de montaj de 70 de mm, la profile din PVC și cel mai mic ansamblu toc renovare-cercevea.

În traducere, profilul ferestrei este mai îngust, iar suprafața vitrată (reprezentată de geamul termoizolant al ferestrei) devine cu 29% mai mare decât în cazul ferestrelor obișnuite. 

O suprafață vitrată mai mare înseamnă automat mai multă lumină naturală în locuință.

Pentru a satisface nevoia de mai multă lumină naturală în încăperi, QFORT se folosește în procesul de producție al ferestrelor termoizolante din PVC și de profile personalizate care duc la obținerea nodurilor înguste și la crearea acelui design minimalist care va aduce un plus de suprafață vitrată și, implicit, un plus de lumină naturală în locuință.

Prin urmare, dacă arhitectura casei tale nu îți permite montarea unor ferestre PVC de mari dimensiuni, QFORT View este soluția salvatoare, fiind ideal pentru ferestrele mici. 

QFORT View la ferestrele din aluminiu cu geam termoizolant – până la 85% sticlă din suprafața totală a ferestrei

După aproximativ același principiu funcționează și conceptul QFORT View aplicat în cazul ferestrelor din aluminiu cu geam termoizolant din gama Stars by QFORT

Din punct de vedere tehnic, ferestrele din aluminiu 6Stars View și 5Stars View au cerceveaua ascunsă și profile mai subțiri decât alte tipuri de ferestre, cu o secțiune vizibilă la exterior de doar 66 mm. 

Acest lucru maximizează suprafața de vitrare (geamul termoizolant al ferestrelor) și astfel se poate ajunge la până la 85% sticlă termoizolantă din suprafața totală a ferestrei. 

În traducere, mai multă sticlă = un câștig extraordinar de lumină naturală în încăperi. 

 

Când să alegi ferestre QFORT View pentru casa ta?

Pentru a-ți face procesul de alegere mai ușor, am notat mai jos și câteva situații cheie în care ferestrele QFORT View îți pot îmbunătăți cu adevărat viața și confortul pe care îl ai în locuință, în orice anotimp:

  • Daca ai ferestre de mici dimensiuni și nu există posibilitatea montării unora mai mari;
  • Dacă lucrezi de acasă și simți că nivelul scăzut de lumină naturală din locuință îți reduce productivitatea;
  • Dacă poziționarea și compartimentarea locuinței tale nu permite pătrunderea unui nivel de lumină naturală ridicat în toate camerele;
  • Dacă ai camere fără ferestre și vrei să „furi” din lumina naturală din încăperile alăturate.

 

În încheiere, te invităm să studiezi gama noastră de ferestre din PVC și aluminiu Stars by QFORT. Vei găsi o mulțime de informații despre lumina naturală dar și alte beneficii cheie pe care echipa noastră #proiectatăsăreziste le livrează cu grijă și seriozitate, de fiecare dată!