Ai nevoie de ajutor?

Dincolo de avantajele menționate mai sus, care fac din ferestrele 7Stars Reversibile o soluție la două probleme des întâlnite, acestea au avantajele întregii game de produse QFORT.

  1. Economisești energie

Atât geamul termoizolant din componența ferestrelor 7Stars Reversibile, cât și profilul din aluminiu și celelalte funcționalități generează proprietăți superioare de izolație termică. Asta înseamnă că vei consuma mai puțină energie pentru încălzirea locuinței pe timpul iernii sau răcirea ei în anotimpul cald.

  1. Ai mai multă lumină naturală

Lumina naturală este importantă pentru sănătatea, productivitatea și starea ta de spirit, așa că indiferent dacă ești la birou sau acasă, este important să te asiguri că există din belșug în încăperile în care îți petreci cea mai mare parte a timpului. Sistemul inovator al ferestrelor 7Stars Reversibile te va ajuta să îți scalzi casa în lumină naturală, reducând nevoia de a folosi sisteme artificiale de iluminat interior.

  1. Reduci cheltuielile

Consumând mai puțină energie pentru încălzire, răcire sau iluminat, vei reuși automat să îți reduci facturile, deci să scazi cheltuielile lunare de întreținere.

Asta înseamnă să faci alegeri proiectate să reziste, care să îți aducă beneficii superioare, pe termen lung.

  1. Ești protejat de zgomote

Zgomotele din exterior nu mai sunt o problemă atunci când ai ferestre QFORT. Întreaga gamă Stars by QFORT este definită de proprietăți superioare de izolație fonică, ținând la distanță zgomotele bulevardului aglomerat sau ale vecinului de peste drum care își renovează casa.

  1. Protejezi mediul înconjurător

Ferestrele cu profil din aluminiu 7Stars Reversibile sunt 100% reciclabile. Dacă adăugăm la acest aspect și reducerea consumului de energie, putem să te includem în categoria persoanelor cărora chiar le pasă de mediul înconjurător.

Bineînțeles că este bine să îți calculezi foarte atent opțiunile pentru a te asigura că faci alegeri cu adevărat înțelepte pentru tine și viitorul tău. Gama de ferestre QFORT este variată, fiecare tip de fereastră fiind creat astfel încât să satisfacă anumite nevoi specifice. Pentru mai multe informații, te invităm în cel mai apropiat showroom QFORT. Consultanții noștri abia așteaptă să îți ofere soluții proiectate să reziste!