Ai nevoie de ajutor?

3 noutăți QFORT pe care probabil nu le știai

 Cu cât cunoaștem mai multe despre nevoile și provocările tale, cu atât reușim să aducem la viață game de produse inovatoare cu adevărat eficiente. Astfel au apărut noutățile QFORT în materie de ferestre termoizolante din Aluminiu și PVC despre care vom vorbi în continuare:

Ferestrele din aluminiu 7Stars Reversible

Sistemul inovator de ferestre reversibile din Aluminiu 7Stars Reversible este echipat cu un sistem special de feronerie care permite rotația cercevelei la 160 de grade. Acest aspect face ferestrele din această gamă ideale și eficiente atât pentru clădirile înalte, unde curățarea sticlei de la exterior poate fi o problemă, cât și pentru spațiile care nu permit deschiderea cercevelei (partea mobilă a ferestrei) spre interior.

Avantajul este ușor de remarcat. Ferestrele 7Stars Reversible cresc exponențial confortul proprietarilor care locuiesc în blocuri înalte, permit o întreținere corespunzătoare a ferestrelor fără dificultăți, precum și aerisirea eficientă a spațiilor în care ferestrele nu se pot deschide în interior.

Mai mult decât atât, ferestrele termoizolante din Aluminiu 7Stars Reversible by QFORT vin la pachet cu toate beneficiile recunoscute ale gamelor QFORT: proprietăți excelente de izolație termică și fonică, o durabilitate superioară dată de profilul din aluminiu și elementele de feronerie, alături de etanșeitate crescută la vânt, ploaie și praf.

Cât despre sticla termoizolantă din componența ferestrelor 7Stars Reversible, acestea permit o grosime a pachetului de sticlă cuprinsă între 24 și 50 mm, fiind echipate în standard cu pachet de sticlă de 44 mm, fapt ce generează proprietățile de izolație termică și fonică excelente ale sistemului.

Prin urmare, dacă locuiești la un etaj superior al unui bloc înalt sau dacă ai camere în care fereastra nu se poate deschide în interior, sistemul 7Stars Reversible poate fi soluția pe care o căutai.

 

Ferestrele din aluminiu 5Stars Invisible

Lista inovațiilor QFORT menite să îți facă viața mai ușoară continuă cu ferestrele din Aluminiu 5Stars Invisible by QFORT.

Remarcându-se prin designul lor minimalist și elegant, principala caracteristică a ferestrelor 5Stars Invisible este dată de cercevelele ascunse. Mai exact, părțile mobile sau cercevelele ferestrelor 5Stars Invisible nu sunt vizibile din exterior, iar profilele sunt mai subțiri, având o secțiune de doar 66 mm vizibilă din exterior.

Această particularitate maximizează suprafața de vitrare a ferestrei termoizolante, fiind posibil să ajungem la 85% sticlă din suprafața totală a ferestrei. Suprafețele vitrate mai mari cresc confortul în spațiile interioare, câștigul de lumină naturală din încăperi fiind unul semnificativ.

Mai mult, ferestrele termoizolante din aluminiu 5Stars Invisible permit utilizarea balamalelor ascunse, ce fac posibilă deschiderea ferestrei la 180 de grade și a mânerelor „invizibile”, îngropate în cercevea din partea laterală. Aceste particularități suplimentează designul inovator al ferestrelor 5Stars Invisible, făcând acest sistem ideal pentru iubitorii stilului arhitectural modern sau minimalist și pentru proprietarii dornici de maximizarea luminozității în interior.

 

Ferestre termoizolante din aluminiu Arrogance by QFORT

Arrogance by QFORT completează lista inovațiilor QFORT în materie de confort, design și luminozitate.

Fiind proiectat pentru a aduce un plus de lumină naturală în spațiile interioare, sistemul Arrogance permite o suprafață vitrată de până la 85% din fereastră, având și o performanță deosebită în ceea ce privește proprietățile de izolație termică și fonică.

Performanțele termice și fonice ale sistemului de ferestre termoizolante Arrogance sunt susținute de pachetul de sticlă termoizolantă de până la 40 mm grosime, ce asigură o etanșeitate optimă, permeabilitate ridicată și rezistență la vânt.

În plus, ferestrele din aluminiu Arrogance by QFORT permit echiparea cu balamale ascunse, ce permit deschiderea ferestrei fie la 90 de grade, fie la 180 de grade.

Designul minimalist și aportul semnificativ de luminozitate și confort generat de sistemul Arrogance, face din această gamă una dintre preferatele proprietarilor dornici să crească valoarea totală a casei sau a spațiilor în care își petrec cea mai mare parte a timpului.

Aici, la QFORT, învățăm permanent de la oameni, specialiști și piață și investim eforturi permanente pentru inovație și sustenabilitate. Dacă ai nevoie de ghidare sau îndrumare pe calea alegerilor proiectate să reziste, consultanții noștri îți stau la dispoziție în reprezentanțele QFORT peste tot în țară și nu numai. Te așteptăm cu drag!