Ferestre termoizolante din Aluminiu Arrogance

Sistemul inovator Arrogance a fost proiectat pentru a aduce un plus de lumină naturală, având o suprafață vitrată de până la 85% din fereastră. Pe lângă aportul generos de lumină naturală, noul sistem QFORT oferă o performanță ridicată din punct de vedere al izolației termice și fonice. Cu o adâncime de montaj de 65 mm, ferestrele Arrogance pot fi echipate cu un pachet de sticlă de până la 40 mm grosime, asigurând etanșeitate optimă, permeabilitate ridicată și rezistență la vânt.

Acest nou sistem poate fi echipat, opțional, cu balamale ascunse, cu deschidere maximă de 95°, care conferă ferestrei un design modern și elegant datorită lipsei balamelelor vizibile aplicate pe ferestră, sau cu balamale ce permit deschiderea la 180°.

Designul minimalist este completat de o paletă largă de culori în care pot fi vopsite ferestrele Arrogance, de la culori discrete, până la cele vibrante sau imitație de lemn.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Beneficii Ferestre termoizolante din Aluminiu Arrogance

Confort crescut QFORT

Confort și calitate a standardului de viață

Protectie QFORT

Durabilitate

Izolare termica QFORT

Economie de energie

Siguranta QFORT

Protecție și securitate

Servicii QFORT - Garantie

*Perioada de garanție poate varia în funcție de componentele și specificațiile produsului. Vă rugăm să consultați certificatul de garanție pentru mai multe detalii.