Ai nevoie de ajutor?

Noul showroom este localizat pe Bulevardul Oltenia, nr. 78, bloc 200 OP, scara 3, parter, in Craiova, judetul Dolj, chiar în sensul giratoriu Fortuna.

Aici, vei avea la dispoziție o echipă de specialiști dedicați în a te ajuta și îndruma pe calea celor mai înțelepte și sustenabile decizii pentru locuința ta, disponibilă de luni până vineri între orele 9:00 și 20:00 și sâmbăta între 9:30 și 14:00.

Pe lângă designul interior inovator, menit să te facă să te simți ca acasă și oamenii dornici să te ajute și să îți răspundă la întrebări, in noul showroom QFORT vei putea vedea și testa unele dintre cele mai importante game de produse de tâmplărie termoizolantă din portofoliul QFORT, printre care: ferestre și uși de balcon din PVC și aluminiu cu geam termozolant din gama Stars by QFORT, uși de intrare din PVC și aluminiu din gama Baby I’m Home!, uși culisante din PVC și aluminiu din gama Paysage si uși culisante din aluminiu din gama Panorama, alături de sisteme de umbrire din gama Discret by QFORT, printre care jaluzele venețiene și rulouri exterioare.

Te așteptăm să ne vizitezi cu o energie proiectată să reziste!

Galerie foto 360°: