Ai nevoie de ajutor?

Cât sunt de rezistente ușile și ferestrele din PVC?

Tâmplăria termoizolantă produsă de QFORT este de o calitate superioară și are o rezistență crescută. Produsele QFORT sunt proiectate sa reziste!

Cât sunt de eficiente din punct de vedere energetic ușile și ferestele QFORT?

Fiecare componentă a produselor noastre este atent selecționată pentru a crește eficiența energetică printr-o izolație cât mai bună. Toate ferestrele și ușile QFORT sunt dotate cu sticlă termoizolantă, obținută printr-o tehnologie automatizată prin care spațiul dintre foile de sticlă de grosimi variabile (între 4 și 8 mm) este umplut cu gaz inert. Profilele pe care le folosim au între 5 și 7 camere și o grosime între 70 mm și 85 mm, aigurând un nivel optim de etanșeitate. Coeficienții pot fi găsiți aici.

 

Climatul poate fi foarte dur. Cum poate afecta asta profilul din PVC?

Ferestrele și ușile QFORT sunt proiectate să reziste climei extreme, fiind utilizate profile certificat pentru utilizare chiar și în condițiile climaterice extreme din zonele cu climat sever. Calitatea tâmplăriei din PVC cu geam termoizolant QFORT poate rezista celor mai fierbinți veri și celui mai puternic Soare, precum și celor mai aprigi ierni, furtuni și chiar grindină.

Toate brandurile de tâmplărie din PVC sunt la fel?

Nu, cu siguranță nu toate mărcile și modelele de tâmplărie din PVC sunt la fel. În cei 20 de ani de existență, produsele noastre au dovedit rezistență în timp și la intemperii. Mai mult decât atât, brandul QFORT a dovedit de asemenea că poate oferi pentru tine și familia ta:

  • Protecție și securitate
  • Confort și calitate a standardului de viață
  • Reducerea facturii de energie
  • Soluții personalizate pentru fiecare situație
  • Creșterea valorii casei
  • Beneficii estetice

Care este garantia produselor QFORT?

La QFORT, orice lucrare executata este însoțită de un certificat de garanție și de o declarație de performanta. Iar pentru că avem încredere deplină în calitatea produselor QFORT, nu ne temem să îți oferim o garanție extinsă, în funcție de produs.

Care sunt opțiunile de sticlă?

Pentru alegerea corecta a tipului de geam termoizolant necesar, trebuie cunoscuți în prealabil o multitudine de factori ce țin de: amplasamentul ferestrelor, condițiile climaterice, nivelul de poluare fonică, topografia zonei etc. De aceea, recomandarea noastră este să iei legătura cu experții nostri pentru a stabili exact nevoile tale. În funcție de aceste necesități, poți alege dintr-o gamă largă de tipuri de sticlă disponibile în gama QFORT: SuperLowE, ControlSolar, Planistar Sun, sticlă laminată (duplex), sticlă securizată, sticlă sablată sau sticlă ornamentală.

De ce se face condens pe geamuri?

Aerul poate conține diferite cantități de vapori de apă. Cu cât aerul este mai cald, cu atât el poate reține mai multă umiditate. Atunci când umiditatea aerului atinge valoarea de saturație (100%) aerul nu mai poate reține vaporii, rezultatul fiind apariția condensului, care de obicei se formează pe suprafețele cele mai reci din încăpere (suprafețe vitrate, fața internă a pereților exteriori, etc.).

Ce este sticla Low E și care sunt beneficiile acesteia?

Sticla LowE este obținută prin depunerea unui strat de oxizi metalici de dimensiuni microscopice pe sticla clasică float. Acest strat metalic are rolul de a reduce pierderile de căldură prin radiație, îmbunătățind capacitatea de izolație termică a geamului termoizolant.

Care este durata de viață a unei ferestre din PVC?

Durata medie de viață garantată a tâmplăriei termoizolante din PVC QFORT, este de peste 25 de ani, ferestrele din PVC fiind o investiție excelentă, de asemenea, în ceea ce privește creșterea valorii unei proprietăți.

Este adevărat că tâmplăria din PVC suferă decolorări?

Datorită avansării tehnologiei și materialelor în domeniul foliilor de culoare pentru profilele din PVC, acestea nu își pierd nuanța pe o perioadă îndelungată de timp. Durabilitatea profilelor din PVC folosite de QFORT este dată de stabilizatorii UV folosiți în tratarea lor și care impiedică decolorarea acestora în timp. Pentru mai multe detalii, puteti consulta certificatul de garanție QFORT în ceea ce privește decolorarea profilelor.

Fereastra QFORT reduce zgomotul produs de trafic?

Ferestrele QFORT sunt echipate cu sticlă care are proprietăți de izolație fonică specifice zonei în care locuiești. Pentru a reduce la minimum poluarea fonică, QFORT recomandă alegerea sticlei laminate care este formată din două foi de sticlă lipite printr-un strat de PVB (polivinil-butiral) transparent. Acest tip de fereastră are o izolație fonică foarte performantă. Există și o variantă de sticlă duplex cu un strat Sound Control, cu ajutorul căreia poți obține o izolație fonică chiar mai bună decât în cazul sticlei cu folie PVB. În funcție de problemă, QFORT are soluția!