Ai nevoie de ajutor?

În continuare vă vom prezenta ușile de intrare cu profil PVC din gama Baby I’m home by QFORT. J

QFORT îți pune la dispoziție o întreagă gamă de uși de intrare cu profil PVC împărțită pe trei categorii: Clasic, Modern și Future.

 1. Uși de intrare Clasic

Ușile de intrare din PVC cu paneluri decorative din gama Clasic sunt ideale pentru orice tip de locuință datorită beneficiilor generate, în termeni de siguranță, rezistență și izolație termică și fonică superioare. Acest model de uși de intrare se face remarcat prin simplitatea și eleganța designului și prin multitudinea de variante constructive din care să alegi .

Beneficii ale ușilor de intrare din PVC gama Clasic:

 • Protecție: datorită panelurilor decor care au în componență plăci de ABS, material cu rezistență sporită la temperaturi ridicate, umiditate și abraziune, acest tip de uși prezintă proprietăți de durabilitate ridicată în timp.
 • Securitate: la fel ca în cazul ușilor de intrare din gama Modern, ușilr din gama Clasic prezintă paneluri de decor ranforsate cu o placă din PVC cu grosime cuprinsă între 3 și 5 mm.
 • Izolație fonică: datorită elementelor constructive utilizate în componența ușilor din gama clasic, acestea prezintă proprietăți ridicate de izolație fonică.
 • Izolație termică: Atât panelurile decor, cât și panelurile albe simple, întâlnite și la ușile de intrare din gama Modern, au în interior spumă din polistiren extrudat, care le conferă o izolație termică superioară.
 • Confort crescut: atât sticla ornamentală, cât și sticla specială conferă locuinței tale un grad de izolație fonică ridicat și astfel un nivel de intimitate si liniște ridicat.
 • Valoare crescută: ușile de intrare din gama Clasic se remarcă prin designul elegant si mulțimea de variante constructive în care apar.

De asemenea, ușile de intrare din gama Clasic vin într-o varietate de culori pentru a mulțumi toate gusturile. Poți intra aici pentru a vizualiza întreaga paletă de culori.

Din punct de vedere al sticlei utilizate în compoziția ușilor de intrare din gama Clasic, aceasta poate fi ornamentală, cu rol în menținerea unui nivel înalt de securitate, sau specială cu design deosebit. Intră aici pentru a vedea întreaga gamă de sticlă pentru ușile din PVC Clasic.

 1. Uși de intrare Modern

Ușile din gama Modern se remarcă prin designul deosebit și proprietățile superioare de izolație termică și fonică și de asigurare a unui grad de securitate ridicat.

Diversitatea modelelor si variantele constructive in care apar, fac ca aceste uși să fie ideale pentru orice tip de structura arhitecturală, indiferent de profilul si destinația clădirilor.

În continuare vom vorbi despre beneficiile ușilor de intrare din gama Modern.

Beneficii ale ușilor de intrare din PVC gama Modern:

 • Securitate sporită: Panelurile decor sunt ranforsate cu o placă din PVCcu grosimea de 3 mm și 5 mm, care le conferă o rezistență sporită la impact și deformări.
 • Izolație fonică: datorită elementelor constructive utilizate în realizarea ușilor de intrare din gama Modern, acestea prezintă proprietăți ridicate de izolație fonică.
 • Izolație termică: Ambele tipuri de paneluri au în interior spumă din polistiren extrudat, care le conferă o izolație termică superioară.
 • Confort crescut: Ușile de intrare din gama Modern pot să fie echipate cu sticlă ornamentală sau specială cu rol estetic dar și de sporire a gradului de intimitate și confort.
 • Protecție: Panelurile decorative au în componență plăci ABS, material cu rezistență ridicatăla temperaturi înalte, umiditate și abraziune.
 • Valoare crescută: designul modern și elegant, dar și faptul că sunt disponibile într-o varietate de modele, variante constructive și culori, fac ca acest model de ușă de intrare să fie potrivit pentru oricce tip de structură arhitecturală.

Ușile de intrare din gama Modern apar într-o varietate de modele, care mai de care mai atractive, pentru a mulțumi fiecare client.

Poți intra și tu aici, pentru a vizualiza mai pe larg întreaga varietate de modele.

De asemenea, pentru mai multe detalii tehnice despre aceste uși poți intra aici.

 1. Uși de intrare gama Future

Gama Future conține o serie de uși de intrare cu profil PVC caracterizate de o durabilitate excelentă în timp și rezistență sporită la intemperii. Datorită designului deosebit, ușile din gama Future sunt potrivite pentru orice tip de ambianță.

În continuare îți vom prezenta beneficiile ușilor din PVC gama Future.

Beneficii ale ușilor de intrare din PVC gama Future:

 • Protecție: ușile din PVC gama Future au rezistență mare la impact, umiditate, schimbări atmosferice, dar și la mucegai, coroziune și expunerea indelungată la razele UV.
 • Izolație fonică: datorită materialelor constructive de calitate superioară, utilizate în compoziția ușilor din gama Future, acestea prezintă proprietăți de izolație fonică ridicate și îți vor oferi un nivel superior de liniște în interiorul locuinței.
 • Izolație termică: Ușile din gama Future au paneluri dotate cu spumă din polistiren extrudat, care le conferă o izolație termică superioară.
 • Confort sporit: Proprietățile superioare de izolație fonică ale sticlei ornamentale folosite, sporesc gradul de intimitateși implicit, confortul locuinței.
 • Securitate avansată: datorită durității suprafeței, ușile din gama Future prezintă parametrii ridicați de rezistență ceea ce conferă durabilitate crescută la loviri, îndoiri, impacturi puternice.

Totodată, pentru a mulțumi toate gusturile și toate așteptările, ușile din gama Future sunt disponibile într-o varietate de culori și modele din care o poți alege pe cea care se potrivește cel mai bine cu locuința ta.

După cum observi, toate cele trei game de uși de intrare din PVC oferă un nivel înalt de siguranță, protecție, izolație fonică și termică. Diferența dintre acestea constă foarte mult în design și variantele constructive disponibile.

Astfel, dacă apreciezi simplitatea formelor, gama Clasic este pentru tine. Dacă, în schimb, întreaga ta locuință este proiectată în stil modern contemporan, te vei regăsi cel mai probabil într-una dintre gamele Modern sau Future.

Pentru mai multe detalii legate de orice model de uși de intrare cu profil PVC din gama Baby I’m Home by QFORT intră aici!

QFORT se îngrijește de siguranța ta și a familiei tale prin produse de calitate superioară proiectate să reziste perioade îndelungate de timp.

Fă o alegere proiectată să reziste! Alege QFORT pentru locuința ta!