Ai nevoie de ajutor?

Ce este sticla sablată?

Acest tip de sticlă se realizează prin sablare mecanică, sticla fiind mătuită prin propulsarea cu o viteză mare a particulelor fine de nisip cu oxid de Aluminiu pe suprafața acesteia. Sablarea cu model se realizează pornind de la un model grafic vectorial, model care este transferat prin intermediul unui plotter pe un film de protecție. Filmul este aplicat pe sticlă înainte de sablare, iar zonele protejate de film vor rămâne transpartente la finalul procesului.

Pentru realizarea modelelor cu variații de transparență, se sablează în mai multe etape, eliminând treptat filmul de pe anumite suprafețe. Sticla obținută în acest fel este folosită deseori în designul interior și exterior, datorită aspectului său estetic, dar și a proprietăților de opacitate și difuzie a luminii obținute.

Ușile cu sticlă sablată Baby I`m Home! By QFORT

Ușile cu sticlă sablată din gama QFORT oferă avantaje incontestabile în ceea ce privește confortul total al locuințelor și birourilor, principalul beneficiu fiind cel a gradului ridicat de intimitate și confidențialitate obținut.

Acest tip de uși permit luminii să pătrundă în încăpere, limitând în același timp vizibilitatea prin ușă și reprezentând o opțiune excelentă pentru intrarea în locuință sau pentru birouri, unde ne dorim, de obicei, un grad ridicat de confidențialitate.

Dintre avantajele ușilor cu sticlă sablată Baby I`m Home! By QFORT, enumerăm și:

  • Un aspect estetic mai elegant și mai sofisticat decât sticla transparentă obișnuită.
  • Difuzarea eficientă a luminiisticla sablată permite luminii să pătrundă în interior, însă are capacitatea de a difuza lumina naturală sau artificială, creând astfel un efect de iluminare mai blând și mai uniform și reducând reflexiile și strălucirea în interior.
  • Izolație termică superioară, caracteristică a întregii noastre game de produse.
  • Izolație fonică ridicată pentru un plus de confort în propria casă.

Un alt aspect important de știut este faptul că, la QFORT, sticla sablată este disponibilă atât pentru profile din PVC, cât și pentru profile din Aluminiu, conferind astfel flexibilitate deplină și libertate în alegeri proiectate să reziste.

Mai mult decât atât, gama de uși cu sticlă sablată Baby I`m Home! By QFORT cuprinde 40 de modele de sticlă, în variante constructive moderne și elegante, ideale pentru orice stil arhitectural sau preferințe estetice.

Te așteptăm în cea mai apropiată reprezentanță QFORT pentru sfaturi și îndrumare către alegeri proiectate să reziste o viață.