Richiedi supporto

Ce cauți?

Ai nevoie de ajutor?

Ai nevoie de ajutor?

Rămâne doar să alegi designul care se potrivește perfect casei tale!

Scrie-ne pentru mai multe informații

  Atunci când vine vorba despre ferestre, uși de intrare sau sisteme culisante suntem atenți nu doar la performanțele în materie de izolație termică și fonică, durabilitate și funcționalitate, dar și la design. Aspectul tâmplăriei termoizolante este un element esențial în ceea ce înseamnă stilul casei tale. Produsele noastre sunt proiectate pentru a răspunde celor mai exigente gusturi în materie de design. Fie că vorbim despre un stil modern, în care predomină liniile drepte, sau unul clasic, atât ferestrele, cât și ușile noastre de intrare au fost concepute pentru a se plia exact pe nevoile tale.

  Poți alege ferestre cu un design minimalist, cu profile subțiri, cercevea ascunsă, balamale ascunse și mâner invizibil pentru o conexiune discretă cu mediul exterior sau uși culisante în diverse variante constructive pentru a optimiza spațiul și a aduce un aport generos de lumină naturală.

  Sistemele culisante de la QFORT transformă peretele într-un geam de dimensiuni mari, totul, fără a pierde din confortul și liniștea casei tale. Suprafețele cu deschidere mare permit vitrarea spațiului pentru obținerea unei încăperi moderne, luminoase și relaxante.

   

  Și ușile de intrare Baby I’m Home au fost concepute pentru a răspunde eficient nevoilor tale în materie de design. Atât ușile de intrare din ALUMINIU, cât și cele de PVC sunt împărțite în trei categorii: Classic, Modern și Future. Acestea de remarcă printr-un designul modern (Modern, Future) și elegant (Classic), dar și prin faptul că sunt disponibile într-o varietate de modele și variante constructive, astfel încât să fie potrivit oricărei stil arhitectural.

  gallery_finestre_alu_7stars scorrevoli-alluminio-arrogance-qfort-5

  Culoare este de asemenea un aspect important atunci când vorbim despre design. Ferestrele, sistemele culisante și ușile de intrare din ALUMINIU și PVC pot fi realizate într-o paletă largă de culori, de la nuanțe discrete, până la culori vibrante sau texturi care imită perfect lemnul. În acest fel, tu poți integra perfect piesele de tâmplărie termoizolantă în designul general al locuinței tale. În plus, atunci când culoarea care se potrivește cu fațada nu se aplică și pentru ideea pe care o ai în ceea ce privește amenajarea interioară, poți opta pentru profile bicolore.