Rulouri Suprapuse

Rulouri suprapuse Discret by QFORT

Rulourile exterioare suprapuse sunt acelea care se montează odată cu tâmplăria PVC, fiind recomandate în cazul în care încă nu ați montat tâmplăria PVC în cadrul construcției, sau dacă doriți schimbarea tâmplăriei în timpul procesului de renovare.

Fiind realizate din materiale de calitate superioară, rulourile suprapuse conferă o izolație termică și fonică deosebită și protecție optimă împotriva intemperiilor.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Caracteristici Rulouri Suprapuse

 • Caseta rulourilor suprapuse din gama Discret by QFORT fiind fabricată din PVC, material cu o bună rezistență la șocurile termice și la umiditate, poate fi montată atât la exterior, cât și la interiorul locuinței, permițând mascarea mecanismul de funcționare.
 • Elementele constructive conferă rulourilor suprapuse proprietatea de izolare termică superioară, permițând reducerea consistentă a cheltuielilor pentru încălzire în sezonul rece și pentru aerul condiționat în sezonul cald.
 • Lamelele rulourilor suprapuse sunt realizate din aluminiu de cea mai bună calitate, umplute cu spumă poliuretanică, protejând fereastra de intemperii și oferind per ansamblu construcției o excelentă izolare termică și fonică.
 • Rulourile suprapuse din gama Discret by QFORT au casetă din PVC de 170 mm sau 210 mm, reprezentând o soluție modernă pentru îmbunătățirea confortului și intimității oricărei locuințe.
 • Pentru un confort sporit și o intimitate crescută, rulourile suprapuse pot fi echipate cu plasă de protecție anti insecte, acest lucru neafectând aerisirea.
 • Plasa de insecte ce vine în componența rulourilor suprapuse este montată spre interior și este protejată de covorul de lamele din aluminiu, montat la exterior pentru a feri plasa de eventualele intemperii ale mediului.
 • Oferă o stabilitate dimensională bună datorită materialelor aflate în compoziție și sunt soluția optimă datorită întreținerii ușoare și a modului facil de funcționare.
 • Caseta rulourilor suprapuse este montată spre interiorul locuinței, deasupra tocului, permițând acționarea facilă a sistemului de rulare.
Rulouri suprapuse

Contactează-ne!

  Servicii QFORT - Garantie

  *Perioada de garantie poate varia in functie de componentele si specificatiile produsului. Va rugam sa consultati certificatul de garantie pentru mai multe detalii.