Rulouri Suprapuse

Rulouri suprapuse Discret by QFORT

Rulourile exterioare suprapuse sunt acelea care se montează odată cu tâmplăria PVC și Aluminiu, fiind recomandate în cazul în care încă nu ați montat tâmplăria în cadrul construcției, sau dacă doriți schimbarea tâmplăriei în timpul procesului de renovare.

Fiind realizate din materiale de calitate superioară, rulourile suprapuse conferă o izolație termică și fonică deosebită și protecție optimă împotriva intemperiilor.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Caracteristici Rulouri Suprapuse

  • Elementele constructive conferă rulourilor suprapuse proprietatea de izolare termică superioară, permițând reducerea consistentă a cheltuielilor pentru încălzire în sezonul rece și pentru aerul condiționat în sezonul cald.
  • Lamelele rulourilor suprapuse sunt realizate din aluminiu de cea mai bună calitate, umplute cu spumă poliuretanică, protejând fereastra de intemperii și oferind per ansamblu construcției o excelentă izolare termică și fonică.
  • Rulourile suprapuse din gama Discret by QFORT au casetă de 170 mm, 210 mm, 240 mm, 260 mm sau 300 mm, reprezentând o soluție modernă pentru îmbunătățirea confortului și intimității oricărei locuințe.
  • Pentru un confort sporit și o intimitate crescută, rulourile suprapuse pot fi echipate cu plasă de protecție anti insecte, acest lucru neafectând aerisirea.
  • Oferă o stabilitate dimensională bună datorită materialelor aflate în compoziție și sunt soluția optimă datorită întreținerii ușoare și a modului facil de funcționare.
Rulouri suprapuse

Contactează-ne!


    Servicii QFORT - Garantie

    *Perioada de garanție poate varia în funcție de componentele și specificațiile produsului. Vă rugăm să consultați certificatul de garanție pentru mai multe detalii.