Rulouri Suprapuse Thermoplus

Rulourile Thermoplus se montează odată cu tâmplăria, atât pe clădirile noi cât și pe cele vechi, dacă spațiul permite acest lucru și sunt tencuibile pe ambele părți. Elementul principal al acestui produs este o casetă realizată dintr-un material caracterizat prin proprietăți termice foarte bune.

Rulourile Thermoplus au posibilitatea de a se monta cu partea de vizitare la interiorul sau la exteriorul camerei, ceea ce permite montajul pe mai multe dimensiuni de toc și oferă modul de revizie din interiorul sau exteriorul încăperii, în funcție de adâncimea tocului.

Sistemul Thermoplus a fost proiectat pentru încastrarea completă în izolația termică și de aceea caseta este un element aproape inobservabil al faţadei clădirii.

În plus, în funcție de nevoile utilizatorilor, rulourile pot fi acționate manual, prin intermediul unui emițător de perete/ telecomandă sau se poate realiza un control inteligent de la calculator, tabletă sau smartphone.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj
Servicii QFORT - Garantie

*Perioada de garanție poate varia în funcție de componentele și specificațiile produsului. Vă rugăm să consultați certificatul de garanție pentru mai multe detalii.