Soluțiile QFORT pentru o casă eficientă energetic chiar și vara

joi / iulie 27, 2023

Pentru a te asigura că ai o locuință cu adevărat eficientă energetic, în orice anotimp, dar și pentru a menține un nivel general înalt de confort în casa ta, este important să faci un singur lucru: alegeri proiectate să reziste!

Pentru că ferestrele sunt printre elementele din casa ta cu cea mai mare responsabilitate când vine vorba de transferul de căldură între interior și exterior, acestea ar trebui să se regăsească pe primele rânduri pe lista ta de alegeri proiectate să reziste.

Ferestrele termoizolante din PVC și Aluminiu din gama Stars by QFORT sunt recunoscute la nivel internațional pentru capacitățile sporite de izolație termică de care dau dovadă.

Tipul ferestrei, profilul, elementele tehnice și sticla termoizolantă din componența ferestrelor Stars by QFORT fac diferența când vorbim despre capacitatea acestora de a menține o temperatură optimă în locuință, pe tot parcursul anului.

La QFORT, ai de ales între opțiuni de sticlă termoizolantă de calitate superioară, în funcție de nevoile tale specifice. Sticla Planistar Sun, spre exemplu, este o opțiune foarte bună pentru climate calde sau pentru orientările sud și vest ale ferestrelor. Aceasta este o sticlă cu depunere cu dublă proprietate: emisivitate joasă având capacitatea de a reflecta radiația infraroșie cu mare lungime de undă şi control solar, reflectând o mare parte a energiei solare. Prin aceste proprietăți, Planistar Sun reduce supraîncălzirea pe timp de vară, în timp ce asigură o izolație termică sporită pe timp de iarnă și conferă un aport generos de lumină naturală în orice anotimp.

Sticla Control Solar este, de asemenea, o opțiune care asigură eficiența energetică a locuinței tale, atât vara, cât și în anotimpul rece. Vara, sticla termoizolantă Control Solar oferă o protecție solară ridicată reducând efectul de seră în interiorul locuinței, în timp ce iarna își păstrează calitățile de izolație termică.

Eficiența energetică a depășit stadiul de simplu trend la nivel mondial. Este important să înțelegem că nu doar marile companii sau dezvoltatorii imobiliari au obligația să reducă consumul de energie și să protejeze mediul înconjurător. Alegerile pe care le facem fiecare dintre noi pentru propria locuință au un impact la fel de important. Astfel, atunci când alegi ferestre termoizolante de calitate pentru casa ta, nu faci doar o investiție pe termen lung în propriul confort, care te scutește de probleme viitoare. Participi activ la protecția mediului și la reducerea consumului de energie!

Consultanții noștri te așteaptă oricând în cea mai apropiată reprezentanță QFORT cu sfaturi utile.