Uși culisante Panorama 7stars by QFORT:
Armonia perfectă între estetică și funcționalitate

marți / ianuarie 3, 2023

Dacă și tu ești în căutarea unei soluții practice și estetice pentru amenajarea casei, ușile culisante Panorama 7Stars by QFORT sunt alegerea perfectă. Nu numai că oferă o alternativă modernă la ușile tradiționale, fiind un trend pentru 2023, dar aduc și o serie de beneficii notabile, menite să îți facă timpul petrecut în interior mai plăcut.

Citește mai departe pentru a afla cum ușile culisante  Panorama 7Stars by QFORT pot face diferența în casa sau biroul tău!

  1.  E la modă să te simți bine, iar lumina naturală e un “must

Crearea unui mediu sănătos și funcțional în care să te simți bine a devenit principalul obiectiv atunci când îți renovezi sau construiești locuința.

Un spațiu mai deschis și luminos este prioritar în ziua de astăzi, totul fără a renunța la intimitatea ta și a familiei tale. Asta îți oferă suprafața vitrată mare a sistemelor culisante din Aluminiu Panorama 7Stars by QFORT, ce elimină sentimentul de mediu închis cu 4 pereți și permit luminii solare să intre cu ușurință în casa ta, creând o atmosferă plăcută și sentimentul de bunăstare. S-ar putea să nu fie nevoie să aprinzi luminile artificiale în timpul zilei, deoarece ți se va asigura o cantitate extra de lumină naturală din exterior.

Muncești destul de mult în fața laptopului și nici nu vezi când a trecut ziua?

Alegerea unei uși culisante din sticlă este ca o poartă de acces către mediul exterior și îți oferă permanent o vedere panoramică, chiar dacă ești în interiorul casei și lucrezi. Acest lucru este extrem de benefic și dacă ai un animal de companie sau copii, pe care îi poți supraveghea din interior, în timp ce se joacă afară.

  1. Izolația termică de care ai nevoie, plus eficiență energetică și economie la facturi

Mai multă lumină naturală poate însemna mai puțin uz de electricitate în timpul zilei.

Dar ce facem cu căldura?

Confortul termic este unul dintre cei mai importanți factori de care trebuie să ții cont atunci când îți amenajezi locuința, în special în contextul actual al schimbărilor climatice și a petrecerii majorității timpului în interior. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți la designul pe care ți-l dorești. Sistemul de uși culisante 7Stars de la QFORT este o alegere estetică, elegantă ce te ajută, în același timp, să îți reduci costurile la facturi.

Cum?

Produsele QFORT sunt echipate în standard cu geam termoizolant LowE Clear, cu distanțieri calzi, cu două sau trei foi de sticlă. Astfel, indiferent de anotimp, locuința ta va fi protejată de fluctuațiile  de temperatură și de alte fenomene externe.

În plus, eficiența energetică obținută prin utilizarea tâmplăriei termoizolante (cu proprietăți superioare de izolație termică) înseamnă o alegere ce, pe termen lung, te va costa mai puțin.

În plus, deschiderea mare a ușilor îmbunătățește fluxul de aer, deci te ajută să aerisești mai rapid și ușor locuința, ceea ce reduce șansele de apariție a condensului sau a igrasiei.

Și pentru un plus de siguranță în sezonul ploios, poți opta pentru dotarea sistemelor culisante din aluminiu Panorama 7Stars by QFORT cu rigola de preluare a apei, special creată pentru a elimina riscul apariției infiltrațiilor de apă.

  1. Economisești spațiu valoros

Cu toții știm cât de important este să utilizăm eficient spațiul pe care îl avem, în special dacă acesta nu este foarte generos.

Ușile cu deschidere pe balamale necesită spațiu pentru a se deschide, astfel încât în zonele mai mici sau în locurile cu mobilier voluminos, este posibil să nu fie ideale. Tocmai din acest motiv designerii recomandă pentru spațiile mici utilizarea sistemelor de uși culisante. În plus, puteți alege culisarea în galandaj, ce permite cercevelei să culiseze în perete, pentru o deschidere amplă către exterior.

  1. Aspect modern, design minimalist și o notă de eleganță

Ușile culisante din sticlă sunt un plus estetic excepțional pentru orice locuință. În loc să fii înconjurat de patru pereți și de o ușă obișnuită care face ca interiorul să se simtă înghesuit, un sistem de uși culisante ajută încăperea să pară mai spațioasă și mai aerisită. La QFORT acestea se pot personaliza într-o varietate de culori, pentru a se încadra perfect în orice stil.

  1. De ce să nu îți faci viața mai ușoară?

Imaginează-ți că poți controla ușile de la distanță, fără a fi nevoie să te ridici de pe canapea. Automatizarea locuinței este un trend ce continuă să îți facă viața mai ușoară, iar ușile culisante 7Stars by QFORT nu sunt o excepție. Acestea pot fi motorizate, ceea ce le face perfecte pentru crearea unei locuințe moderne și inteligente, aducând astfel un plus de confort.

Reprezentând definiția stilului modern, elegant și minimalist, ușile culisante Panorama by QFORT au incluse sisteme tehnologice de ultimă generație, fiind ușor de manevrat și utilizat.

Experții noștri îți stau la dispoziție cu mai multe informații privind beneficiile ușilor culisante și cu sfaturi utile pentru alegerea celor mai potrivite sisteme pentru locuința ta. Te așteptăm în cea mai apropiată reprezentanță QFORT!