Arrogance: Inovație și design minimalist într-o nouă generație de ferestre termoizolante din Aluminiu

luni / iulie 3, 2023

Într-o lume în care accentul pe eficiență energetică este din ce în ce mai crescut, ferestrele cu care îți echipezi locuința sunt elemente care fac diferența.

Când vine vorba de confortul tău, nu e loc de compromisuri și de aceea QFORT îți aduce o nouă gamă inovatoare de ferestre termoizolante din Aluminiu, care să satisfacă pe deplin nevoile de mai sus și nu numai: Arrogance.

Ce este diferit la ferestrele Arrogance? Cum te pot ajuta ele să îți optimizezi confortul și să crești valoarea totală a casei tale?

Arrogance by QFORT – Inovație

Când inginerii noștri au proiectat sistemul inovator Arrogance au avut în minte un factor esențial pentru sănătatea noastră fizică și mentală: lumina naturală.

Faptul că prezența unei cantități cât mai ridicate de lumină naturală în locuințe are avantaje incontestabile asupra sănătății, productivității și nivelului de energie este un lucru cunoscut.

Gama Arrogance by QFORT cuprinde ferestre termoizolante din Aluminiu cu o suprafață vitrată de până la 85% din suprafața totală a acestora. Creșterea suprafeței vitrate înseamnă un aport mai mare de lumină naturală în casa ta, aducând cu sine cu toate beneficiile conexe despre care vorbeam mai sus.

Mai mult decât atât, în aceeași gamă găsești și uși de balcon cu aceleași avantaje inovatoare Arrogance by QFORT.

Arrogance by QFORT – Design minimalist

O parte importantă din nivelul de confort pe care îl ai în locuință este dată și de design. Acesta trebuie să se potrivească gusturilor tale și, bineînțeles, stilului arhitectural pe care l-ai ales pentru casa ta.

Ferestrele termoizolante Arrogance by QFORT pot fi echipate, la cererea ta, cu balamale ascunse. Acestea conferă o eleganță aparte locuinței pentru că nu sunt vizibile și permit o deschidere maximă de 95o sau de 180o în funcție de feroneria aleasă.

Tot la capitolul design vorbim și despre nenumăratele nuanțe în care pot fi vopsite profilele de Aluminiu ale ferestrelor Arrogance. În paletarul de culori găsești o gamă variată de opțiuni, de la culori discrete, la culori care imită lemnul sau culori vibrante și elegante.

Arrogance by QFORT – Eficiență termică și fonică

Aerul condiționat nu este o opțiune sănătoasă pe timp de vară, nici pentru tine, nici pentru facturile tale la energie. Încălzirea pe timp de iarnă poate de asemenea să fie ineficientă, când ferestrele nu sunt de calitate.

Alături de designul minimalist și de inovația cu privire la lumina naturală, ferestrele termoizolante din Aluminiu Arrogance by QFORT au proprietăți optime de izolație termică.

Având o adâncime de montaj de 65 mm, ferestrele Arrogance by QFORT pot fi echipate cu sticlă termoizolantă de până la 40 mm grosime, asigurând o eficiență termică ridicată în locuința ta, în orice anotimp.

Mai mult decât atât, fie că lucrezi de acasă sau vrei să îți petreci serile și weekendurile în liniște, ferestrele Arrogance vor asigura un confort fonic crescut, astfel că zgomotul din exterior nu va reprezenta o problemă pentru tine.

Arrogance by QFORT – Proiectate să reziste

Ferestrele locuinței tale sunt investiții pe termen lung. Nu este plăcut să fie nevoie să le schimbi după câteva anotimpuri. De aceea, este extrem de important ca ele să fie proiectate să reziste.

Particularitățile tehnice ale ferestrelor din gama Arrogance by QFORT asigură, pe lângă  etanșeitate optimă, permeabilitate ridicată și rezistență la vânt sau intemperii, și o durabilitate crescută în timp. Astfel, ai siguranța că faci o investițiecare durează și de care te poți bucura cât mai mult timp.

Ferestrele termoizolante din Aluminiu Arrogance by QFORT sunt, prin urmare, alegerea ideală pentru casa ta.

Dacă vrei să optimizezi nivelul de confort din locuința ta, consultanții noștri te așteaptă în cea mai apropiată reprezentanță QFORT, gata să te îndrume pe calea alegerilor proiectate să reziste!