Richiedi supporto

Ce cauți?

Ai nevoie de ajutor?

Ai nevoie de ajutor?

Consultanții noștri îți stau la dispoziție pentru orice întrebare. Completează formularul.

Scrie-ne pentru mai multe informații

  Alături de un design modern și elegant, QFORT oferă o gamă largă de culori pentru profilele sale din Aluminiu și PVC, astfel încât tu să le poți personaliza în funcție de mobilierul și accesoriile de design interior.

  Gamă largă de culori pentru ferestrele și ușile din Aluminiu

  Tâmplăria termoizolată din Aluminiu QFORT satisface, de asemenea, nevoile tale în materie de stil.

  QFORT oferă o gamă largă de culori pentru ferestre, uși de balcon, uși culisante și uși de intrare din Aluminiu.
  Ai la dispoziție culori vii și multe nuante pentru a personaliza noile tale ferestre și a le integra armonios cu stilul arhitectural ales.
  Chiar și acest lucru se traduce în confort.

  Poți alege culori clasice și neutre sau nuanțe vibrante și originale: în orice caz, calitatea și rezistența ferestrelor QFORT va fi aceeași.
  Mai mult decât atât, îți oferim posibilitatea de a alege o culoare la interior și alta la exterior, în funcție de fațada locuinței și designul ales în încăpere.

  Culori disponibile pentru ferestrele și ușile din Aluminiu

  Culori disponibile pentru ușile din Aluminiu Gama Elite

  Gamă largă de culori pentru ferestrele și ușile din PVC

   

  QFORT oferă o gamă largă de culori din care să alegi pentru ferestre, uși de balcon, uși culisante și uși de intrare din PVC.
  Ai la dispoziție o paletă largă pentru personalizarea ferestrelor și ușilor tale, pentru ca ele să se integreze armonios în stilul arhitectural ales.
  Chiar și acest lucru se traduce în confort.

  Calitatea și rezistența ferestrelor QFORT nu se va schimba.
  În plus, îți oferim posibilitatea de a alege o culoare la interior și alta la exterior, în funcție de fațada locuinței și designul ales în încăpere.
  Mai mult, profilele din PVC pot fi placate cu Aluminiu. În acest fel, caracteristicile performante ale PVC-ului se îmbină cu rezistența Aluminiului, oferind totodată o amplă gamă de culori.

  Culori disponibile pentru ferestrele și ușile din PVC

  Solicită oferta

  Solicită oferta

  Nu știi ce culoare să alegi pentru ferestrele și ușile tale? Răspunde rapid la întrebările noastre și cere ofertă pentru produsele QFORT adaptate nevoilor tale.