Richiedi supporto

Ce cauți?

Ai nevoie de ajutor?

Ai nevoie de ajutor?

Consilierii noștri îți stau la dispoziție pentru orice întrebare. Contactează-ne!

Scrie-ne pentru mai multe informații

  Ferestrele și ușile QFORT sunt completate de feroneria care conferă un plus performanței excelente de izolație termo-acustică.

  Accesoriile utilizate – realizate cu materii prime excelente de către cei mai buni producători de pe piață – măresc rezistența și durabilitatea produselor QFORT din Aluminiu și PVC, asigurând performanțe estetice excelente și funcționalitate ridicată.

  Fiecare produs este însoțit de un set standard de feronerie, care poate fi personalizat în funcție de materialul ales (Aluminiu sau PVC), model sau cerințe arhitecturale specifice.

  testo-ferramenta
  cerniere-ferramenta

  Balamale

  Balamalele ușilor și ferestrelor au scopul de a prinde cercevele pe toc. Acestea au caracteristici specifice dacă sunt montate pe profile din Aluminiu sau PVC.

  Pe lângă asigurarea unei etanșări optime pentru ferestre, uși de balcon și uși de intrare, ele pot aduce și o contribuție estetică. Balamalele pot fi ascunse sau aparente și se pot realiza în diverse culori.

  antiribalta-ferramenta-1

  Blocatori de siguranță, ridicător de cercevea și contraacționare greșită

  Siguranța este o calitate importantă a ferestrelor și ușilor termoizolante QFORT. Unele accesorii utilizate pentru ferestre și uși de balcon garantează o funcționalitate excelentă, durabilitate și rezistență în timp la solicitările repetate de deschidere și închidere și, în același timp, previn manevrele incorecte.

   

  QFORT_Microventilazione

  Microventilație

  Sistemul de microventilație este o inovație tehnică specifică ferestrelor termoizolante QFORT, care are ca scop principal garantarea posibilității de împrospătare a aerului din casă, precum și evitarea formării condensului din cauza diferențelor de temperatură.

  Sistemul de microventilație permite deschiderea ferestrei câțiva milimetri, suficient pentru ca aerul să circule liber în încăpere.

  Această funcție este integrată în echiparea standard a ferestrelor oscilobatante din PVC.

  QFORT_Maniglie

  Mânere

  Mânerul este poate unul dintre elementele estetice care necesită cea mai mare atenție, deoarece trebuie să îmbine stilul și eficiența. Trebuie să fie ergonomic și cu un design perfect pentru a se adapta stilului casei.

  Ferestrele QFORT sunt echipate cu mânere rezistente, realizate de cei mai importanți producători de pe piață. Pentru un nivel ridicat de siguranță, ferestrele din PVC încorporează sistemul de siguranță Secustik care permite acționarea mânerului doar din interior. Fereastra nu poate fi deschisă din exterior folosind un alt mâner. Pe de altă parte, pentru un plus de eleganță, ferestrele de Aluminiu pot fi echipate cu mânere invizible.