Ai nevoie de ajutor?

Anul acesta, pe data de 22 iunie 2019, am fost încântați să organizăm încă o dată evenimentul pentru decernarea „Burselor Olympia”, celebrând astfel 12 ani de existență a programului. 12 ani în care am reușit să aducem zâmbete, bucurie și motivație în rândul celor mai performanți elevi și profesori din județul Dolj.

Evenimentul a avut loc în cadrul Universității din Craiova, în Aula „Mihai I al României”, fiind organizat de echipa QFORT.

Am avut lângă noi pe parcursul evenimentului elevi din 37 de unități de învățământ, atât din Craiova, cât și din afara orașului, în total 331 de copii cu rezultate excelente la învățătură, alături de 149 de profesori îndrumători. Printre profesorii îndrumători s-a regăsit și domnul Marius Nicoli, profesor de informatică la Colegiul Național „Frații Buzești”, care a fost răsplătit cu o bursă viageră de 5000 lei pentru performanțele elevilor săi, care au obținut premii importante la concursuri naționale și internaționale.

Numărul total de burse acordate prin intermediul programului „Bursele Olympia” a ajuns la 480 în anul 2019, bugetul investit în această acțiune fiind cu peste 50% mai mare comparativ cu anul precedent.

Implicarea QFORT în educație este extinsă și la nivel universitar, prin participarea activă la Forumul Carierei, organizat anual în cadrul Universității din Craiova. Prin intermediul acestui eveniment oferim posibilitatea studenților de a beneficia de experiența desfășurării activității profesionale în cadrul unui mediu de lucru plăcut, competitiv, în permanentă dezvoltare și evoluție, prin oportunități de carieră în cadrul companiei noastre.

Prin implicarea noastră în educație dorim să susținem și să motivăm fiecare persoană dornică de evoluție și autodepășire, acestea fiind motoarele ce alimentează performanța. Facem asta zilnic cu fiecare persoană ce se hotărăște să se alăture echipei noastre, cu fiecare student ce decide să aplice pentru un stagiu de practică la noi, cu fiecare bursă pe care o acordăm în cadrul programului „Bursele Olympia”.