Responsabilitate sociala - educatie

Responsabilitate sociala

Bursele Olympia

Încurajăm pasiunea pentru performanță.
Credem în oameni, în puterea lor de a învața și progresa.

Programul Educațional “Bursele Olympia” are la bază pasiunea pentru performanță a echipei Casa Noastră, pasiune ce se dorește a fi insuflată și tinerilor cu potențial din județul Dolj.

Implicarea noastră în sistemul educațional doljean urmărește oferirea de noi perspective atât tinerilor elevi și studenți cu rezultate foarte bune la învățătura, cât și profesorilor îndrumători.

Programul “Bursele Olympia” s-a lansat în anul 2006 și a avut ca primă acțiune premierea elevilor de la Colegiul Național Carol I din Craiova, care au obținut premii (locul I, II și III) la Olimpiadele Naționale.

Anul 2007 a venit cu extinderea programului, Casa Noastră răsplătind performanțele tuturor elevilor de liceu din județul Dolj cu rezultate semnificative la Olimpiadele Naționale (locul I, II, III) prin acordarea de burse lunare pe o perioadă de 12 luni.

Din dorința de a susține eforturile tuturor elevilor cu rezultate foarte bune la învățătura și de a ne implica activ în dezvoltarea educativă a tinerilor, am decis ca din 2008 să oferim burse de merit atât elevilor olimpici de liceu cât și celor de gimnaziu. De asemenea, efortul profesorilor îndrumători a fost răsplătit în egală măsură, prin acordarea de burse lunare cu aceeași valoare cu aceea a burselor acordate elevilor.

În plus, pentru încurajarea elevilor care au obținut mențiuni și pentru profesorii lor coordonatori, au fost acordate premii constând în sume fixe de bani.

„Casa Noastră dorește ca prin susținerea acestui program să ofere perspective noi tinerilor din Județul Dolj, să se implice activ în susținerea educației elevilor de gimnaziu și liceu. Suntem o companie pasionată de performanță și dorim să insuflăm aceeași pasiune tinerilor.” Ștefan Cherciu, Președinte Grup Casa Noastră.

Considerăm că educația este cheia succesului și vedem în tinerii olimpici viitorul nostru, atât social cât și economic. Admirăm interesul și perseverența elevilor și prin inițiativa acestui program educațional ne dorim să încurajăm progresul spre atingerea performanței.

În 2018, prin intermediul programului „Bursele Olympia” Casa Noastră a acordat peste 364 de burse.

Forumul Carierei – Universitatea din Craiova

Omul este elementul esențial al afacerii noastre

De-a lungul timpului ne-am conturat o cultură organizațională definită de elementele ce ne caracterizează. Vrem să fim memorabili, întotdeauna aproape de partenerii noștri. Și pentru a avea clienți mulțumiți, avem nevoie de angajați mulțumiți și dornici de evoluție și performanță.

Oamenii sunt elementele cheie ale afacerii noastre, fiind cea mai importantă resursă. De aceea suntem foarte atenți în procesul de recrutare. Ne orientăm în primul rând către tinerii absolvenți ai instituțiilor de învățământ din zonă (licee industriale, școli de profil, universități). Vrem să dăm o șansă tinerilor de a se dezvolta și a crește împreună cu noi. Vrem să învățam, să inovăm, să dezvoltăm continuu.

De aceea, am ales să ducem implicarea în educație și la nivelul universitar, prin participarea activă la Forumul Carierei organizat în cadrul Universității din Craiova.

Forumul strânge anual zeci de angajatori de top din județul Dolj și nu numai, veniți cu oferte de angajare, internship și training, pentru studenții în an terminal.

Scopul Forum-ului este de a acorda suport în formarea reflexelor de orientare în carieră pentru studenți, de a consolida motivația pentru învățare și dezvoltare, de a contura interfața de comunicare dintre student și potențialii angajatori, de a crea și dezvolta anumite mecanisme suport pentru evoluția în carieră, precum și facilitarea mecanismului de integrare pe piața muncii a tinerilor absolvenți.

Prin intermediul participării la Forum, Casa Noastră a oferit multiple oportunități pentru studenții din cadrul Facultății de Mecanică, pentru domeniul Construcțiilor Civile.

An de an oferim studenților posibilitatea de a beneficia de experiența desfășurării activității profesionale în cadrul unui mediu de lucru plăcut, competitiv, în permanență dezvoltare și evoluție. Am organizat internship-uri pe departamente diverse, precum Marketing, Vânzări, Financiar. La momentul actual chiar, Departamentul de Marketing al companiei Casa Noastră este format în cea mai mare parte din studenți recrutați în cadrul acțiunilor desfășurate în cadrul Universităților.

Ne dorim alături oameni ambițioși și dedicați, dornici de evoluție și autodepășire. Angajăm în primul rând caractere. Prin comportamentul lor, angajații noștri sunt definiți ca luptători, ce reușesc întotdeauna să înfăptuiască ceea ce își propun.