Responsabilitate sociala QFORT

Responsabilitate socială

Prin specificul și expertiza noastră, ne implicăm activ în comunitatea în care ne desfășurăm activitatea, pentru a ajuta la conturarea unui mediu sustenabil, asemenea produselor și parteneriatelor pe care le dezvoltăm.

Încurajăm progresul și performanța în educație și sport și susținem proiectele din medicină, protecția animalelor și a mediului înconjurător, pentru a ajuta la responsabilizarea populației în legătură cu problemele existente în România în aceste domenii.

Responsabilitate sociala - educatie

Educație

Considerăm că atunci când investim în educație, investim în viitor. De aceea ne implicăm în susținerea elevilor remarcabili în drumul spre performanță, prin acordarea a sute de burse de studiu.

Mai multe informatii
Responsabilitate sociala - sanatate

Sănătate

Pentru că iubim performanța, o încurajăm în toate domeniile. Susținem progresul în medicină, informare și responsabilizare socială.

Mai multe informatii
Responsabilitate sociala - sport

Sport

Sportul este despre disciplină și evoluție, de aceea Casa Noastră încurajează performanțele individuale prin recunoașterea rezultatelor deosebite obținute de către sportivii noștri.

Mai multe informatii
Responsabilitate sociala - ONG

Organizații non-guvernamentale

Încurajăm progresul prin informare și conștientizare și respectăm toate formele de viață, de aceea ne implicăm în susținerea organizațiilor non-guvernamentale din România.

Mai multe informatii