Ai nevoie de ajutor?

  1. La achiziționarea unei locuințe noi

Achiziția unei noi locuințe poate aduce cu sine nevoia de a face modificări pentru a transforma spațiul nou în „acasă”. Acest lucru poate să implice, după nevoie, schimbări mai mult sau mai puțin complexe. Este bine să verifici încă de la început dacă ferestrele  și ușa de intrare noii locuințe au proprietăți ridicate de izolație termică, nu sunt deteriorate și nu au probleme de etanșeitate sau care să afecteze siguranța casei tale. În cazul în care descoperi astfel de probleme, pe care nu le-ai identificat înainte de achiziție, poți începe procesul de transformare chiar cu înlocuirea tâmplăriei.

  1. La renovarea sau modernizarea locuinței

Curățenia de primăvară aduce de multe ori cu sine și nevoia de renovare sau modernizare a locuințelor, primăvara fiind văzută de către mulți ca fiind unul dintre cele mai potrivite momente pentru începerea de noi proiecte de amenajare.

Schimbarea ferestrelor, închiderea balconului, înlocuirea ușii de intrare, au ca scop creșterea eficienței energetice, a siguranței și a confortului total al locuinței.

  1. Atunci când tâmplăria nu îți mai asigură izolația termică de care ai nevoie

Atunci când încălzirea locuinței începe să fie una dintre cele mai mari provocări ale tale, când ferestrele nu mai sunt etanșe, iar ușa de la intrare nu se mai închide cum ar trebui, înseamnă că a venit momentul să faci o schimbare. Trebuie să fii atent de asemenea și la aspectele de mai jos. Toate sugerează că a venit timpul să înlocuiești vechea tâmplărie.

  • Ușile și ferestrele se închid sau se deschid mai greu decât de obicei.
  • Etanșeitatea a scăzut, soldându-se cu pierderi de energie sau limitarea izolației fonice.
  • Ușile și ferestrele sunt deteriorate vizibil, la interior sau exterior.
  • Sticla este crăpată, spartă sau are pete inestetice care nu pot fi curățate cu produsele speciale pentru întreținerea tâmplăriei.

Ușile și ferestrele sunt foarte importante atunci când vorbim despre un nivel crescut de confort, de aceea este nevoie ca acestea să funcționeze la nivel optim pentru cât mai mult timp și să se potrivească totodată preferințelor tale legate de design.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru alegerea de noi ferestre sau uși, te așteptăm în cea mai apropiată reprezentanță QFORT, cu soluții proiectate să reziste.