Ai nevoie de ajutor?

Care sunt avantajele unei case inteligente

  1. Economisești timp

Odată cu alegerea de a-ți echipa casa cu dispozitive smart, viața ta se va simplifica radical. Cu toții știm cat este de greu să alergi dintr-o parte în alta mai ales când ești ocupat și te străduiești să nu uiți nimic. Acum lucrurile sunt mult mai simple. Poți verifica dacă ai stins sau nu becurile, dacă ai închis ușa casei, dacă ai tras jaluzelele și multe altele de la distanță prin simpla acționare a smartpohne-ului sau a laptop-ului. În acest mod vei reuși să economisești timp!

  1. Confort sporit

Cu ajutorul tuturor acestor automatizări viața ta va fi mult mai ușoară și mai relaxantă.  Folosești smartphone-ul sau tableta pentru a controla întreaga casă fără a mai trebui să te deplasezi. De asemenea, nu va mai trebui să faci drumuri de la un întrerupator la altul. Printr-un simplu click vei putea porni sau opri sistemul de iluminare pentru întreaga locuință. Astfel, te vei putea relaxa în voie fără să îți faci griji că ai uitat lumina aprinsă la bucătărie. Ingenios, nu?

  1. Nivel mai inalt de securitate

Cu ajutorul acestei noi tehnologii vei ști când s-a deschis o ușă sau un geam în locuința ta. Alarma de pe telefonul mobil te va anunța de fiecare dată când o neregulă de acest gen apare. Așadar, indiferent că ești la plimbare, în vacanță sau pur și simplu dormi, vei ști tot ce se întamplă în locuința ta.

Tot pentru siguranță sporită și liniștea ta atunci când ești în concediu, au fost create sistemele prin care poți să îți controlezi locuința de la distanță, programând spre exemplu sistemul de iluminare al casei în anumite intervale orare, pentru a da impresia că ești acasă.

  1. Economisesti bani

Îți dorești și tu să economisești bani la factura electrică? Poate că la început, investiția într-o casă inteligentă ți se va părea mult prea costisitoare, dar aceasta se va întoarce la tine într-un timp relativ scurt. Poți controla sistemul de iluminat, centrala de caldură și alte dispozitive pe bază de curent electric exact după nevoile tale, sau după prezența și nevoia acestora. Alege să consumi inteligent și eficient!

  1. Protejezi mediul înconjurător

Grație acestui sistem inteligent consumul de curent va fi moderat, atât în perioada când ești acasă, precum și când ești plecat. Astfel, mediul înconjurător va fi mai bine protejat și economia asupra cheltuielilor locuinței va crește.

Acestea sunt doar o parte dintre avantajele unei case inteligente. Lista poate continua, însă am vrut să ți le oferim pe cele mai importante.

Acum că ți-am prezentat cele mai importante avantaje ale unei case smart, este timpul să îți dăm detalii despre cum se raportează OFORT la acest concept!

 

Somfy și QFORT îți fac casa inteligentă!

La QFORT îți facem casa inteligentă! Partenerii noștri de la Somfy au grijă ca locuința ta să fie dotată cu sisteme proiectate după ultimele standarde în materie de Smart House.

Somfy este o companie internațională prezentă de peste 11 ani în România și de 50 de ani în lume, oferind soluții complete pentru automatizarea locuinței, cu scopul principal de a ridica nivelul de confort și siguranță al consumatorilor.

În ceea ce privește automatizarea ușilor și a ferestrelor în domeniul locuințelor și a firmelor de construcții, Somfy a devenit lider mondial cu peste 100 de milioane de motoare vândute în întreaga lume.

Somfy îți pune la dispoziție sisteme smart pentru uși de intrare, ferestre, rulouri și jaluzele, ecrane exterioare, iluminat, încălzire, porți, uși de garaj, camere de luat vederi, alarme. Toate acestea pentru a oferi o experiență de utilizare plăcută și un confort sporit pentru tine și familia ta.

 

Automatizarea locuinței cu QFORT

Printre produsele din gama QFORT care pot fi controlate prin intermediul tehnologiei Smart fără fir se numără rulourile și jaluzele venețiene.

Jaluzelele Venețiene sunt montate între foile de sticlă ale geamului termoizolant și reprezintă cea mai modernă soluție de umbrire a locuinței recomandată de arhitecți și ingineri proiectanți. Jaluzelele venețiene sunt caracterizate de calitate si durabilitate excelente, dar și de un confort ridicat generat, întrucât fiind montate între foile de geam termoizolant nu necesită îngrijire. În plus, pentru a crește confortul în manevrare și utilizare, poți opta pentru acționare motorizată.

De asemenea, la QFORT avem și rulouri pentru ferestre  ce fac parte din gama Discret by QFORT. Aceste rulori sunt caracterizate de durabilitatea crescută în timp și o funcționalitate ridicată. Totodată sunt ideale pentru a oferi un plus de intimitate și a reduce efectul de seră prezent în locuințe pe timp de vară.

Poți opta pentru acționarea manuală a acestor rulouri sau motorizată. Alegând acționarea motorizată, nivelul tău de confort din interiorul locuinței va crește, iar casa ta va beneficia de dotări de ultimă generație. Pentru un plus de siguranță, rulourile electrice pot fi programate să se ridice și să coboare la anumite intervale orare, pentru a simula prezența în casă.

În plus față de sistemele de umbrire de ultimă generație din gama Discret by QFORT, poți câștiga mai mult confort și mai multă siguranță cu ajutorul sistemelor electronice de acces disponibile pentru ușile de intrare. Există două variante de astfel de sisteme: sistem de scanare a amprentelor și tastatură cu cod. Acestea se pot configura fie cu ajutorul unui panou de control, fie direct de pe telefon, prin Bluetooth, prin intermediul unei aplicații.

Avantajele principale ale acestor sisteme de acces consta în posibilitatea de acces fără cheie (poți deschide ușa chiar dacă ai pierdut cheia sau ai uitat-o în locuință), precum și posibilitatea de a memora până la 99 de amprente sau coduri de acces.

Prin urmare, ai la dispoziție un întreg arsenal tehnologic menit să îți facă viața mai ușoară.

Nu mai rămâne decât să profiți de avantajele pe care tehnologia ți le oferă, automatizându-ți locuința cu produse proiectate să reziste!

 

Sistem electronic de acces pe baza de cod

Tastaturi – acces pe baza de cod

 

Sistem de acces cu scanare a amprentelor

Sistem de scanare a amprentelor