Somfy

Somfy este o companie internațională prezentă de peste 10 ani în România și de 49 de ani în lume, oferind soluții complete pentru automatizarea locuinței, cu scopul principal de a ridica nivelul de confort și siguranță al consumatorilor.

Inființat în 1969, Somfy este un grup francez ce s-a dezvoltat treptat, fiind astazi prezent în peste 60 de țări la nivel mondial. Datorită valorilor respectate cu strictețe, a profesionalismului demonstrat și a apetitului foarte dezvoltat pentru inovație permanentă, grupul Somfy a devenit lider global în automatizarea ușilor și ferestrelor pentru casă și industria construcțiilor, cu peste 100 de milioane de motoare vândute în întreaga lume.

Tehnologiile fără fir Somfy fac controlul casei mai uşor, oferind un confort şi o siguranţă sporite. Produsele motorizate pot comunica între ele, fără fir, folosind tehnologia radio incorporată. Mai exact, echipamentul poate fi centralizat şi controlat în ansamblu, din telecomandă sau soluţii automatizate.

În plus, sistemele adaptabile Somfy permit utilizatorului să adauge echipamente pe măsura nevoilor şi a bugetului, fără să deranjeze montajul original.

Una dintre tehnologiile inovative dezvoltate de Somfy constă în unitatea de comanda TaHoma, care oferă serviciile necesare pentru centralizarea, controlul, ghidarea și programarea tuturor echipamentelor compatibile dintr-o locuință, ajutând la eficientizarea casei într-un mod simplu, fiabil și integrat. Se pot conecta și gestiona: rulouri, jaluzele venețiene, ecrane exterioare, sisteme de iluminat, încălzire, porți, uși de garaj, camere de luat vederi, alarme, fie de acasă, fie de la distanță, prin intermediul unei aplicații pe mobil.

Colaborarea dintre QFORT și Somfy este una de lungă durată, bazată pe încredere și avantaj reciproc, având la bază interesul comun de a îmbunătăți calitatea vieții consumatorilor nostri și de a crește valoarea locuinței, prin sporirea gradului de confort și asigurarea unui nivel de securitate ridicat.

www.somfy.ro