Ai nevoie de ajutor?

Ce înseamnă „termopane” pentru noi?

Încă de la început, adică acum mai bine de 19 ani, am decis că noi nu o să producem. „termopane”. Ne-am dorit să rezolvăm probleme reale și să aducem plus valoare clienților noștri, iar acest lucru se realizează doar prin calitate superioară, inovație, investiții majore și atenție la detalii complexe.

„Termopan” înseamnă aproape orice tip de tâmplărie termoizolantă în România. Căutăm „ferestre termopan”, „uși termopan” „plase de insecte pentru termopan” și așa mai departe.

„Termopan” mai înseamnă astăzi și oferte speciale, prețuri foarte mici și vânzători la orice colț de stradă.

Nu puțini sunt proprietarii care au ales termopane „la cel mai bun preț” pentru locuința lor și s-au trezit că investiția nu a fost eficientă, că sunt necesare reparații după 1 an sau chiar înlocuirea termopanelor cu ferestre de calitate. Toate acestea se traduc în costuri mai mari, timp pierdut, efort suplimentar și, bineînțeles, sentimentul de frustrare.

 

Inovație și eficiență QFORT – Meriți mai mult decât „termopane”

Am investiti din primul moment în cercetare, în tehnologie de ultimă generație și în inovație. Ne-am ales partenerii după principiul „celui mai bun în domeniu” și am făcut din asta o valoare fundamentală care ne ghidează și astăzi acțiunile.

Așa s-a născut gama de ferestre termoizolante Stars by QFORT, care conține ferestre din PVCferestre din Aluminiu, ferestre din PVC placate cu Aluminiu, toate încorporând sticlă termoizolantă de calitate și eficiență superioare, profile proiectate să reziste și feronerie care aduce un plus de siguranță.

De la design la producție și comercializare, „Proiectat să reziste” a fost și este o promisiune de valoare și un fel de a face lucrurile, la QFORT. De aceea, ferestrele din PVC și Aluminiu cu geam termoizolant au o durabilitate foarte ridicată în timp. Rezistența superioară este însoțită de performanțe termice superioare, de lumină naturală din belșug, de securitate și confort crescut, de soluții pentru fiecare stil arhitectural și preferințe de amenajare.

Totul pentru că, la QFORT, credem cu tărie că meriți mai mult decât termopane.

Te invităm să descoperi gama de ferestre termoizolante Stars by QFORT, ușile de intrare Baby I m Home by QFORT, precum și sistemele de uși culisante din Aluminiu Paysage și Panorama by QFORT. Consultanții noștri te așteaptă în cea mai apropiată reprezentanță QFORT, cu sfaturi și soluții proiectate să reziste!