Ai nevoie de ajutor?

Gama de uși de intrare cu profil de aluminiu Design by QFORT

Ușile de intrare din gama Design by QFORT au fost proiectate de către inginerii noștri pentru a oferi un echilibru între caracteristici tehnice, beneficii generate și costuri implicate. Aceste uși se caracterizează prin faptul că oferă un grad de protecție superior, sunt durabile și rezistente la condiții meteo severe și prezintă o durată de folosință ridicată. Față de ușile clasice cu profil PVC (termopan), ușile cu profil de aluminiu gama Design by QFORT oferă o serie de beneficii superioare printre care:

  • Protecție ridicată: față de ușile cu profil PVC care se deteriorează destul de rapid daca sunt expuse la condiții meteo severe, cele cu profil de aluminiu sunt durabile, nefiind afectate de itemperii sau de trecerea timpului.
  • Securitate sporită: ușile cu profil de aluminiu gama Design by QFORT oferă un grad de protecție ridicat datorită feroneriei de calitate din componența acestora.
  • Izolație fonică: datorită panelurilor cu o grosime care variază între 44-81 mm, locuința ta va dispune de o izolație fonică la un nivel ridicat, deci tu și familia ta veți avea un confort sporit în propria casa.
  • Izolație termică: ușile cu profil de aluminiu din gama Design by QFORT prezintă un coeficient de transfer termic U care variază de la 0,9 W/m2kpana la 1,2 W/m2k. Pentru o izolație termică cât mai bună alege modelul de ușă cu cel mai scăzut coeficient de transfer termic. Cu cât coeficientul de transfer termic este mai scăzut, cu atât locuința ta este izolată mai bine.
  • Confort sporit: dacă alegi să achiziționezi o ușă cu profil de aluminiu gama Design by QFORT nu va mai trebui sa duci grija că ți-ai uitat cheile acasă! Acest tip de uși are în componență un sistem de acces electronic care nu va mai face necesară utilizarea cheii pentru a intra în locuință, acesta fiind un concept modern și sigur pentru casa ta.
  • Valoare energetică: datorită proprietăților de izolație termică pe care ușile cu profil de aluminiu le posedă, valoarea energetică a locuinței crește fiind generat un consum mai mic de energie.

 Feronerie Uși de Intrare din Aluminiu Gama Design by QFORT

Ușile cu profil de aluminiu din gama Design by QFORT sunt proiectate cu feronerie de ultimă generație care să confere un grad înalt de siguranță și un confort sporit. Din punct de vedere al gradului de siguranță oferit, feroneria ușilor cu profil de aluminiu  gama Design se împarte in 2 categorii SECURO1 și SECURO1+ respectiv SECURO 2 și SECURO 2+.

Securo 1 si Securo 1+ : ușile echipate cu acest tip de feronerie sunt caracterizate prin închidere cu cheie și fară cheie, dar și contraplacă electromagnetică care se poate adăuga la solicitare nefiind o caracteristică standard și care servește la acționarea ușii prin intermediul unui dispozitiv montat la exterior. Ușile cu acest tip de feronerie sunt potrivite dacă petreci mult timp acasă sau când vă desfășurați activitatea în apropierea locuinței.

Securo 2 si Securo2+ : ușile dotate cu acest tip de feronerie sunt prevăzute cu închidere cu zăvoare care se declanșează automat în momentul în care ușa se închide. Accesul din exterior poate fi făcut doar pe baza de cheie, iar din interior prin simpla apăsare a mânerului. La cerință pot fi montate și comutatoare zi-noapte, care pot anula pe timpul zilei închiderea automată a zăvoarelor.

Optional, acest tip de uși de intrare pot dispune si de acces pe baza de cod sau amprentă, fapt care sporește gradul de comfort, dar și siguranță a căminului tău.


Gama de uși de intrare cu profil de aluminiu Elite by QFORT

Gama Elite by QFORT conține uși cu profil de aluminiu care se caracterizează prin rezistanță la condiții meteo extreme (ex: ninsori abundente, furtuni, grindină, vânt puternic, ploi torențiale) și durabilitate excelentă în timp. La fel ca și ușile cu profil de aluminiu din gama Design, ușile de intrare din gama Elite sunt proiectate din materiale de o calitate superioară care oferă un nivel de siguranță mai ridicat. De asemenea, aceste uși au proprietăți de izolație termică si fonică mult mai ridicate datorită feroneriei grea din compoziție. Dacă locuiești într-o zonă în care sunt prezente condiții meteo severe, dar și rata spargerilor este mai mare, îți recomandăm o ușă din gama Elite by QFORT. În continuare îți vom prezenta de ce este ideal să alegi o ușă cu profil de aluminiu din gama Elite by QFORT.

  • Protecție: aluminiul din componența acestor uși este unul extrem de durabil și rezistent chiar și la condiții meteo extreme.
  • Securitate: feroneria din componența ușilor elite face parte din clasa de rezistentă RC2 care conferă o siguranță si o durabilitate la nivel neîntâlnit. Sunt uși antiefracție astfel poți sta fară griji dacă te hotărăști să pleci într-o vacanță mai îndelungată.
  • Izolație fonică: față de ușile din gama Design la care panelurile nu măsurau mai mult de 81 mm, la acest model de uși panelurile vin in proporții de 91 mm si sunt dotate cu geam cvadruplu pentru o izolație fonică ridicată. De asemenea, aceste uși au încorporat și sistemul Edge Super Spacer care constă în introducerea de distanțieri nemetalici între foile de sticlă, cu rol deosebit de important în creșterea capacității de izolație fonicăa ușii de intrare.
  • Izolație termică: aceste uși prezintă un coeficient de izolație termică de până la 0,75 W/m2k, ceea ce face din ușă un izolator termic excelent pentru locuința ta. Datorită acestui lucru eficiența energetică a casei tale va crește considerabil.

Feronerie uși de intrare din aluminiu gama Elite by QFORT

Ușile din aluminiu Elite din gama Baby I’m home by QFORT prezintă feronerie testată  și certificată de către Institutul IFT Rosenheim din Germania ca făcând parte din Clasa de Rezistență RC2 (WK2). Acest lucru se definește prin durabilitate și excelentă siguranță pentru locuința ta. Sistemele de profile care intră în componența ușilor Elite sunt proiectate de către compania Schüco, care de asemenea produce și elementele de feronerie precum balamalele, sistemele de închidere și mânerele.

Toate sistemele de închidere cu care sunt dotate ușile din gama Elite au funcție de anti-lovire standard, putând fi dotate și cu alte funcții precum funcție de urgență și anti-pericol. Mânerele cu care sunt dotate ușile din gama Elite sunt fabricate fie din aluminiu natural eloxat, fie din inox lucios sau periat. De asemenea pentru un plus de siguranță rozetele cu care sunt echipate ușile Elite prezintă un sistem de protecție pentru ușă realizat din oțel inoxidabil lucios.

 

Ușile de intrare din aluminiu gama Elite by QFORT sunt alegerea cea mai bună în cazul în care vă doriți o siguranță sporită a locuinței și o funcționalitate energetică la maxim a acesteia. În ceea ce privește prețul, acesta depinde de opțiunile și nevoile tale, fiind unul mediu spre ridicat raportat la nivelul pieței și beneficiile oferite.

Design by QFORT este gama de uși de intrare cu profil de aluminiu prduse exclusiv de QFORT, fiind varianta economică a ușilor din gama Elite și care îți oferă un grad ridicat de siguranță, confort și durabilitate excelentă în timp. În ceea ce privește prețul, acesta este economic, în raport avantajos cu nivelul pieței și beneficiile oferite.

Pentru a-ți alege ușa care se potrivește cel mai bine casei tale, dar și pretențiilor tale vizitează site-ul nostru la secțiunea Baby I’m home by QFORT aici.

Alege să pășești către un viitor ideal și sigur pentru tine și familia ta. Fă o alegere proiectată să reziste!