Ai nevoie de ajutor?

Tendințele în construcții s-au pliat întotdeauna pe noua realitate – cea în care petrecem tot mai mult timp în spații închise. În acest context, noul element preferat al constructorilor de locuințe, dar și al designerilor de interior, a devenit ușa culisantă. Pe lângă avantajul estetic și ușurința cu care pot fi incluse în orice design arhitectural, ușile culisante sunt în tendințe și în 2023 pentru beneficiile pe care le aduc unei locuințe dar și pentru sustenabilitatea lor.

De ce ușile culisante sunt o alegere excelentă pentru locuința ta în 2023?

  1. Se încadrează perfect în orice spațiu

Ușile culisante se pretează oricărui tip de amenajare de la elegant, modern, la rustic sau clasic. Diferența o fac materialele din care sunt realizate. Cele mai populare și rezistente sunt cele din PVC și Aluminiu. Acestea se potrivesc chiar și în cazul încăperilor de mici dimensiuni, unde utilizarea ușilor cu deschidere clasică nu reprezintă cea mai bună soluție, deoarece ar ocupa prea mult din puținul spațiu deja existent.

Sistemele culisante de la QFORT transformă peretele într-un geam de dimensiuni mari, totul, fără a pierde din confortul și liniștea casei tale. Suprafețele cu deschidere mare permit vitrarea spațiului pentru obținerea unei încăperi moderne, luminoase și relaxante.

  1. Sunt o soluție durabilă

Sustenabilitatea ocupă primul loc în topul tendințelor pentru 2023 și categoric este un trend al viitorului. În construcții și amenajări sustenabilitatea se referă la apropierea de natură și grija pentru mediul înconjurător. Sustenabilitatea înseamnă și alegerea materialelor cu durabilitate superioară, care eficientizează investițiile pe termen lung, de la mobilier de calitate, până la ferestre și uși proiectate să reziste.

Ușile culisante din Aluminiu marca QFORT sunt o alegere durabilă, care îți asigură o cameră inundată de lumină naturală, o trecere facilă spre exterior și un confort crescut al locuinței.

  1. Îți oferă izolația termică de care ai nevoie

Confortul termic este unul dintre cei mai importanți factori de care trebuie să ții cont atunci când îți amenajezi locuința, în special în contextul actual. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți la stilul arhitectural pe care ți-l dorești.

Produsele QFORT sunt echipate în standard cu geam termoizolant LowE Clear, cu distanţieri calzi (tehnologia warm-edge), cu două sau trei foi de sticlă. Astfel, indiferent de anotimp, locuința ta va fi protejată de fluctuațiile  de temperatură și de alte fenomene externe.

În plus, eficiența energetică obținută prin utilizarea tâmplăriei termoizolante cu proprietăți superioare de izolație termică înseamnă o alegere economică pe termen lung.

  1. Aduc mai multă lumină naturală în casa ta

Ne petrecem cea mai mare parte a timpului în interior, de aceea este important să avem un mediu sănătos și confortabil atât acasă, cât și la birou. Lumina naturală și apropierea de natură joacă un rol esențial aduci când vorbim despre starea noastră de bine. Grație suprafeței vitrate mari, ușile culisante din Gama Paysage by QFORT îți oferă un spațiu inundat de lumină naturală, te ajută să fii mai aproape de natură și permit aerisirea optimă a casei tale. Toate acestea au un impact pozitiv asupra dispoziției tale, ajutându-te totodată să îți păstrezi focusul și să fii mult mai productiv.

  1. Sunt ușor de manevrat

Aceste sisteme îmbină armonios designul modern, durabilitatea, eficiența energetică și funcționalitatea. Ușile culisante cu ridicare se deschid și se închid cu ușurință, lucru ce contribuie la creșterea gradului de confort în utilizare. Prin simpla acționare a mânerului, cerceveaua culisează pe toc, permițând trecerea facilă către exterior.

Izolare perfectă, manevrabilitate și mai multă lumină naturală, acestea sunt atributele sistemelor culisante marca QFORT. Cu atât de multe avantaje, nu este de mirare că ușile culisante sunt o opțiune atât de populară pentru constructorii de case și designeri.

QFORT înseamnă mai mult decât uși și ferestre, înseamnă o investiție inteligentă, proiectată să reziste. O alegere pe care o faci o singură dată și care îți garantează liniște, siguranță și confort pentru mulți ani de-acum încolo.

Pentru mai multe sfaturi cu privire la beneficiile ușilor culisante și alegerea celor mai potrivite pentru locuința ta, experții noștri îți stau la dispoziție, în cea mai apropiată reprezentanță QFORT.