Rulouri Aplicate

Rulouri aplicate Discret by QFORT

Rulourile aplicate se montează pe exteriorul tâmplăriei deja instalate, fiind unul dintre cele mai des utilizate sisteme de umbrire, întrucât majoritatea proprietarilor optează pentru instalarea rulourilor abia după montarea tâmplăriei pe construcție.

Acestea au capacitatea de a spori considerabil proprietățile de izolație termică a ferestrelor, conferind confort sporit și eficiență energetică ridicată.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Caracteristici Rulouri Aplicate

 • Rulourile aplicate sunt destinate utilizării pe construcții deja existente.
 • Casetele rulourilor aplicate sunt realizate din aluminiu, având un design modern, conturat de liniile drepte sau rotunjite, ce vin să completeze estetica oricărei construcții.
 • Dimensiunea redusă a casetei facilitează montajul ulterior sub orice buiandrug (grindă de susținere) de fereastră sau ușă.
 • Disponibile cu casete și lamele din aluminiu, rulourile aplicate se încadrează armonios în orice stil de fațadă, datorită formei casetei și a diversității gamei de culori disponibile.
 • Caseta discretă este concepută special pentru a păstra linia estetică a construcției la exterior și pentru a optimiza golul de lumină la interior, lăsând lumina naturală să pătrundă în locuință atunci când ruloul este ridicat în punctul maxim.
 • Lamelele rulourilor aplicate sunt fabricate din aluminiu de înaltă calitate și umplute la interior cu spumă poliuretanică, având o capacitate de izolare termică și fonică optimă.
 • Vopseaua este aplicată pe lamele în două straturi, pe baza unei tehnologii speciale, conferind rezistență mărită la abraziune și intemperii.
 • Pentru un confort sporit și o intimitate crescută, rulourile aplicate pot fi echipate cu plasă de protecție anti insecte, acest lucru neafectând aerisirea.
Rulouri aplicate

Contactează-ne!


  Servicii QFORT - Garantie

  *Perioada de garanție poate varia în funcție de componentele și specificațiile produsului. Vă rugăm să consultați certificatul de garanție pentru mai multe detalii.