Richiedi supporto

Ce cauți?

Ai nevoie de ajutor?

Ai nevoie de ajutor?

Alegerea este variată, tu trebuie doar să decizi care este produsul perfect pentru casa ta!

Scrie-ne pentru mai multe informații

  Cât de important este să locuiești într-o casă liniștită și plăcută din punct de vedere termic?

  Foarte important, știm cu toții asta. Acest lucru se poate întâmpla numai atunci când ferestrele și ușile tale asigură o bună izolație termică și acustică.

  Pentru a avea un cămin confortabil, este esențial să ținem la distanță zgomotele exterioare, temperaturile neplăcute, umezeala și toți ceilalți factori care pot perturba starea ta de bine. De aceea este important să optezi întotdeauna pentru tâmplăriile termoizolantă de ultimă generație, care să îți asigure excelente proprietăți de izolație termică și fonică.

   

  O locuință izolată termic și eficientă energetic te va ajuta, pe termen lung la:

  • Obținerea unui grad ridicat de confort pentru tine și cei dragi. Confortul este atât termic, cât și măsurat în economia de timp și durabilitatea produselor de foarte bună calitate, traduse în sustenabilitate pe termen lung.
  • Economie de bani, prin facturi mai mici la energie electrică.
  • Câștiguri mai mari în condițiile în care te hotărăști să vinzi locuința, pe viitor. O locuință eficientă energetic îți va permite un preț mai mare, generând beneficii pe termen lung pentru viitorii locatari.
  Qfort-isolamento-termoacustico-2 Qfort-isolamento-termoacustico-3
  Fie ele din PVC sau ALUMINIU, produsele QFORT îți oferă un grad foarte ridicat de impermeabilitate, izolație termică și acustică, rezistență sporită și funcționalitate.

  Fie ele din PVC sau ALUMINIU, produsele QFORT îți oferă un grad foarte ridicat de impermeabilitate, izolație termică și acustică, rezistență sporită și funcționalitate.

  Ferestrele, ușile de intrare, ușile culisante și sistemele culisante minimaliste au rolul de a oferi confort și relaxare maximă.

  În plus, montajul joacă un rol esențial atunci când vorbim despre performanțele ferestrelor și ușilor tale. Un montaj efectuat greșit poate duce la nenumărate probleme în ceea ce privește funcționalitatea, etanșeitatea, izolația termică și fonică sau durabilitatea tâmplăriei termoizolante.

  Acesta este și motivul pentru care atunci când alegi produsele QFORT ne asigurăm că ai parte și de un montaj de calitate, astfel încât să te bucuri de toate beneficiile oferite de tâmplăria noastră termoizolantă.

  În ceea ce privește ușile culisante, poți alege între cele două game de sisteme din Aluminiu, Paysage și Panorama. Acestea au fost concepute pentru a aduce cât mai multă lumină naturală în casa ta, oferind totodată o vizibilitate amplă spre exterior.

  Panorama 7Stars

  Luminozitate și eleganță

  Paysage 4Stars

  Deschideri practice și silențioase

  Paysage 5Stars

  Optimizarea spațiului