Feronerie și Accesorii Ferestre Termoizolante din Aluminiu Stars by QFORT

Feronerie și accesorii ferestre din aluminiu

Stars by QFORT

Ferestrele din aluminiu Stars by QFORT au în componența lor feronerie și accesorii de cea mai bună calitate, care le conferă o durabilitate excelentă în timp, fiind proiectate să reziste o perioadă îndelungată.

Printre acestea se numără profilele din aluminiu foarte rezistente, mânerele de calitate superioară, ridicătorul de cercevea și balamalele.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Feronerie de cea mai bună calitate pentru Ferestre proiectate să reziste

Profilele din aluminiu

Profilele din aluminiu care intră în componența ferestrelor QFORT sunt caracterizate prin rezistență superioară în timp și un design minimalist, ce se poate încadra ușor în orice stil arhitectural.

Pentru a răspunde celor mai exigente nevoi, aveți posibilitatea de a opta pentru profile din aluminiu cu grosimi de 70 mm sau 80 mm, în funcție de produsul ales. Acestea permit încadrare de pachete de sticlă între 24 mm și până la 60 mm grosime oferind atât protecție termică, cât și un grad ridicat de izolație fonică.

În plus, profilele de aluminiu din gama Stars by QFORT sunt foarte ușor de întreținut și sunt prietenoase cu mediul înconjurător, aluminiul fiind un material reciclabil.

Profilele din aluminiu

Barieră termică

Sistemele din aluminiu utilizate în producția tâmplăriei termoizolante QFORT sunt prevăzute cu barieră termică din poliamidă (masă plastică tehnică cu rigiditate și rezistență ridicată),  și izolație suplimentară din spumă poliuretanică (unul dintre cele mai versatile materiale izolatoare).

Aceste particularități se traduc printr-o izolație termică superioară.

Barieră termică ferestre aluminiu

Garnituri

Pentru o etanșare optimă împotriva vântului, prafului și a intemperiilor, ferestrele din aluminiu Stars by QFORT sunt echipate cu 3 garnituri de etanșare din cauciuc siliconat de culoare neagră.

Garnituri

Mânere

Ferestrele din aluminiu QFORT sunt echipate cu mânere rezistente, de calitate superioară, ce au ca principal scop creșterea gradului de siguranță resimțit de către utilizatori.

Mânerele sunt disponibile în standard în culoarea argintiu sau opțional în culorile alb, negru sau gri antracit.

  • 1. Cortizo (standard)
  • 2. Polaris
  • 3. Alfa (minimalist)
  • 4. Cortizo (minimalist)
  • 5. Polaris cu cheiță

Pentru un plus de siguranță puteți alege ca ferestrele să fie prevăzute cu mânere cu cheie.

 

Arch „invizibil”

În plus, pentru sistemele 6Stars View și 5Stars View, pe lângă cerceveaua ascunsă care face imposibilă distingerea canatelor fixe de cele mobile ale ferestrei, designul acestora este completat de posibilitatea optării pentru mânere „invizibile”, îngropate în partea laterală a cercevelei, conferind un aer minimalist întregului sistem.

mânere „invizibile” arch ferestre aluminiu

Ridicător de cercevea

Ridicătorul de cercevea este o parte deosebit de importantă a feroneriei ferestrelor din aluminiu, rolul acestui dispozitiv fiind acela de a prelua greutatea cu care se apasă pe mâner în plan vertical în momentul închiderii ferestrei. Datorită funcției de contraacționare greșită, manevrarea incorectă a ferestrei este exclusă.

Astfel, ferestrele QFORT nu se decalibrează în timp și au o funcționare optimă și constantă.

Ridicător de cercevea ferestre aluminiu

Balamalele

Balamalele sunt elemente care asigură etanșeitatea ușilor și ferestrelor, oferind astfel un plus de protecție locuinței și o rezistență sporită ferestrelor. Ferestrele din aluminiu QFORT sunt echipate în standard cu balamale solide, argintii sau, opțional, în culorile alb sau negru.

Iar pentru un plus de eleganță, puteți opta pentru varianta cu balamale ascunse, ce permit deschiderea la 180 grade.

 

Balamalele ferestre aluminiu
Servicii QFORT - Garantie

*Perioada de garanție poate varia în funcție de componentele și specificațiile produsului. Vă rugăm să consultați certificatul de garanție pentru mai multe detalii.