Accesorii si feronerie

Feronerie și Accesorii Ferestre PVC

Stars by QFORT

QFORT este certificat ca fiind brandul cu cea mai bună durabilitate a produselor, conform Katar Millward Brown, 2018.

Principalele elemente care conferă durabilitatea excelentă a ferestrelor QFORT sunt cele ce țin de feronerie și accesoriile încorporate.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Profile PVC

Profilele PVC utilizate în producția ferestrelor termoizolante QFORT sunt create de către doi dintre cei mai buni producători internaționali din domeniu.

Pentru a răspunde celor mai exigente nevoi, vă oferim posibilitatea de a alege între profile PVC cu 5, 6 sau 7 camere, cu o lăţime de 70 mm, 82 mm, respectiv 85 mm.

De ce este important să cunoaștem numărul de camere și lățimea profilelor PVC atunci când alegem fereastra ideală? Deoarece profilul PVC al ferestrei termoizolante este unul dintre elementele esențiale care asigură durabilitatea și capacitatea de izolație fonică și termică a ferestrei.

Astfel, cu cât profilul este mai gros și numărul de camere este mai mare, cu atât fereastra va fi mai rezistentă în timp, iar coeficientul de izolație termică și fonică va fi superior.

Profil fereastra pvc

Armătura

Toate profilele PVC utilizate în producția tâmplăriei termoizolante QFORT au integrate armătură din oțel zincat.

Aceste particularități se traduc printr-un plus de stabilitate și o rezistență și funcționare optimă în timp.

Armatura ferestre
Armatura QFORT

Garnituri

Pentru o etanşare optimă împotriva vântului, prafului şi a intemperiilor, ferestrele QFORT sunt echipate cu garnituri din cauciuc siliconat, care determină un confort crescut al locuinței, precum și protecție ridicată, în orice anotimp.

În plus, pentru a asigura un aspect estetic cât mai plăcut, garniturile utilizate pentru ferestrele QFORT sunt disponibile în culori diferite în funcție de profil.

Astfel, pentru profile albe, garniturile sunt gri deschis, iar pentru profile colorate, negru sau caramel, în funcție de culoarea și tipul profilului.

În plus, toate ferestrele QFORT sunt echipate cu o garnitură suplimentară de falț care asigură un plus de etanșeitate și protecție împotriva prafului care se poate depune, ferestrele fiind mult mai ușor de curațat și întreținut.

Garnituri QFORT

Mânere

Pentru a oferi un plus de siguranță căminului dumneavoastră, am ales cele mai bune variante disponibile pe piață în materie de mânere, în ceea ce privește calitatea și durabilitatea acestora.

De aceea, ferestrele QFORT sunt echipate cu mânere Hoppe, ce au încorporat sistemul de sigurață Secustik. Acest sistem permite acţionarea mânerului doar din interior, astfel încât fereastra nu poate fi deschisă din exterior, folosind un alt mâner.

De asemenea, pentru un plus de încredere, vă oferim posibilitatea de a alege mânerele cu cheie pentru ferestrele locuinței.

În standard, ferestrele QFORT sunt echipate cu mâner Brest Secustik Titan Mat fără cheiță.

 • 1. Brest Secustik - Titan Mat
 • 2. Brest Secustik - Alb
 • 3. Brest Secustik - Bronz
 • 4. Brest Secustik* - Negru
 • 5. Toulon SecuForte* - Alb
 • 6. Toulon SecuForte* - Titan Mat
 • 7. Toulon SecuForte* - Bronz
 • 8. Dublin - Inox periat
 • 9. Dublin - RAL 7023
 • 10. Dakar - Auriu
 • 11. Roto Swing - Titan Mat
*Mânerele Brest Secustik (negru și bronz) și Toulon SecuForte nu sunt disponibile pe 6Stars și 7Stars cu deschidere exterioară.

Microventilația

Sistemul de microventilaţie este o inovație tehnică specifică ferestrelor termoizolante QFORT, care are ca principal scop asigurarea posibilității de reîmprospătare a aerului din locuință, precum și evitarea apariției condensului datorită diferențelor de temperatură.

Sistemul de microventilație permite deschiderea ferestrei pentru doar câțiva milimetri, suficient pentru ca aerul să circule liber în încăpere.

Această funcție este integrată în echiparea standard a ferestrelor oscilobatante QFORT.

Ridicător de cercevea și contraacționare greșită

Este un dispozitiv montat pe cercevea (partea mobilă a ferestrei), care se sprijină pe suportul special montat în toc şi preia greutatea cu care se apasă pe mâner în plan vertical în momentul închiderii ferestrei.

Datorită funcţiei de contraacţionare greşită, manevrarea greşită a ferestrei este exclusă.

Astfel, ferestrele QFORT nu se decalibrează în timp şi au o funcţionare optimă şi constantă.

Balamale

Balamalele sunt elemente care asigură o etanşeitate optimă ferestrelor QFORT, oferind un plus de confort locuinței.

Ferestrele QFORT sunt echipate în standard cu balamale solide, protejate de capace de mascare în culoare titan mat.

În funcție de preferințe, puteți alege capace de mascare şi în culorile alb, bronz sau auriu.

De asemenea, vă oferim posibilitatea de a opta pentru balamale ascunse.

Deși reprezintă un detaliu care nu se vede, acestea conferă locuinţei un plus de eleganţă, păstrând elementele de siguranţă ale feroneriei standard, oferind în același timp un avantaj estetic deosebit datorită lipsei elementelor vizibile ale balamalelor.

Puncte de închidere

Punctele de închidere sunt elemente deosebit de importante pentru durabilitatea și siguranța unei ferestre de calitate.

Acestea facilitează reglajul rapid al etanşeităţii ferestrei.

Reglajul se poate face foarte precis, gradual, pe fiecare punct de închidere în parte, garantând o etanşeitate optimă pe fiecare latură a ferestrei, pe toată durata de viaţă a acesteia.

Toate ferestrele QFORT sunt echipate în standard cu puncte de închidere.

Blocatori de siguranță pentru oscilobatare și blocatori de securitate

Blocatorul de siguranță pentru oscilobatare și blocatorul de securitate sunt prevăzuţi în echiparea standard a ferestrelor oscilobatante QFORT.

Servicii QFORT - Garantie

*Perioada de garanție poate varia în funcție de componentele și specificațiile produsului. Vă rugăm să consultați certificatul de garanție pentru mai multe detalii.