Sisteme speciale de deschidere QFORT

Tipologii de deschidere pentru Ferestre PVC

Stars by QFORT

Tipologiile de deschidere QFORT sunt soluții personalizate pentru orice tip de locuință, care au în vedere nevoia de mai mult spațiu, asociată cu aspectul estetic, precum și accesibilitatea ridicată și ușurința în manevrare.

Aceastea au fost proiectate în așa fel încât să exceleze în economie de spațiu, silențiozitate și ușurință în utilizare și manevrare.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Sisteme culisant-batante

Sistemele culisant-batante oferă o mai bună ventilare a încăperilor, un coeficient de izolație termic ridicat, dar și o rezistență sporită la vânt, apă sau alte tipuri de intemperii comparativ cu celelalte sisteme culisante.

Sistemul culisant-batant este realizat cu feronerie specială, fiind capabil să suporte greutăți de până la 130/160 de kg, iar suprafața construibilă este una foarte generoasă.

În funcție de preferințele dumneavoastră, sistemul oferă și posibilitatea placării cu aluminiu la exterior.

Deschidere pivotantă

O particularitate a acestui sistem este aceea că balamalele sunt montate pe părțile laterale (spre deosebire de celelalte sisteme unde acestea sunt montate sus-jos), permițând astfel rotirea în plan orizontal a ferestrei în jurul axului propriu.

Astfel, acest sistem de deschidere oferă acces facil la întreaga suprafață vitrată, precum și ușurintă în curățare și întreținere.

În ceea ce privește aspectul funcțional, sistemele cu deschidere pivotantă oferă o ventilație superioară a spațiului de locuit, chiar și atunci când vremea de afară este ploioasă.

Servicii QFORT - Garantie

*Perioada de garanție poate varia în funcție de componentele și specificațiile produsului. Vă rugăm să consultați certificatul de garanție pentru mai multe detalii.