Ai nevoie de ajutor?

Care sunt factorii cei mai importanți?

  • Temperatura din interior
  • Lumina naturală
  • Eliminarea poluării fonice
  • Ventilația sau aerisirea spațiilor

 

Menținerea unei temperaturi optime în interiorul locuinței

O temperatură  optimă în interiorul locuinței îți va asigura confortul de care ai nevoie, te va ajuta să fii mai productiv în cazul în care lucrezi de acasă și să te odihnești mai bine, aspect deosebit de important pentru sănătatea ta.

După cum probabil știi, cea mai mare cantitate de căldură, în timpul iernii, se pierde prin intermediul ușilor și ferestrelor. De aceea, este important să te asiguri că atât ferestrele tale, cât și ușa de intrare au proprietăți superioare de izolație termică, păstrând cât mai mult căldura în interiorul locuinței. Acest lucru nu doar că îți va oferi confort termic, dar te va ajuta să reduci cheltuielile cu încălzirea locuinței, prin creșterea eficienței energetice a acesteia.

QFORT este brandul cu cea mai bună izolație termică din România, conform Kantar Millward Brown, prin urmare, te invităm să arunci o privire peste gama de ferestre din PVC și ferestre din aluminiu cu geam termoizolant Stars by QFORT și gama de uși de intrare din PVC și uși de intrare din aluminiu Baby I’m Home by QFORT.

Mai multă lumină naturală, mai multă sănătate

Cu siguranță cunoști beneficiile luminii naturale asupra organismului. Ei bine, mai ales în anotimpul rece când soarele este mai scump la vedere, dar nu numai, este bine să te asiguri că încăperile în care îți petreci cel mai mult timp au parte de lumină naturală din belșug.

Acest lucru te va ajuta să fii mai productiv, să ai energie și o stare de bine, crescându-ți astfel calitatea vieții. Problema cu lumina naturală apare de obicei atunci când ferestrele casei sunt prea mici sau prost poziționate. Ca soluție la problema ferestrelor mici, am creat conceptul QFORT View la ferestrele din PVC, care îți aduce cu până la 29% mai multă lumină naturală în locuință decât ferestrele obișnuite prin creșterea suprafeței vitrate a ferestrei. Cu același scop îți vin în ajutor și ferestrele 5Stars View, 6Stars View și 7Stars View din gama de ferestre din aluminiu, care au cercevea ascunsă, fapt ce ne-a permis să creștem suprafața de sticlă a ferestrei, deci și lumina naturală care pătrunde în locuință.

Eliminarea poluării fonice

Cu poluarea fonică ne confruntăm zi de zi atunci când stăm în trafic, mergem pe stradă sau la cumpărături. Acasă ar trebui să avem acea oază de liniște în care să ne relaxăm cu adevărat, departe de zgomotele mediului exterior.

Pe lângă izolarea pereților și a întregii locuințe, pentru a diminiua și chiar elimina complet poluarea fonică din casa ta, este bine să fii atent la proprietățile de izolație fonică a tâmplăriei termoizolante pe care o alegi. Ferestrele și ușile QFORT au un grad ridicat de izolație fonică, tocmai pentru a te proteja de această problemă.

Aerisirea eficientă a spațiilor interioare

Aerisirea încăperilor este esențială atunci când vorbim despre un mediu sănătos. Este recomandat să aerisești cel puțin de 2 ori pe zi (dimineața și seara), pentru a te bucura de energie și un somn odihnitor.

Pentru a face acest proces mai ușor pentru tine, am integrat în componența ferestrelor termoizolante din PVC din gama Stars by QFORT funcția de microventilație, o inovație tehnică care permite deschiderea ferestrei pentru doar câțiva milimetri, suficient pentru ca aerul să circule liber în încăpere.

Îți urăm mult succes în transformarea casei tale într-un mediu sănătos și confortabil. Dacă ai și alte întrebări sau ai nevoie de sfaturi, te așteptăm în cea mai apropiată reprezentanță QFORT!