Ai nevoie de ajutor?

Descoperă diferitele tipuri de rulouri

Rulourile aplicate se montează pe exteriorul tâmplăriei deja instalate, fiind unul dintre cele mai des utilizate sisteme de umbrire, întrucât majoritatea proprietarilor optează pentru instalarea rulourilor abia după montarea tâmplăriei pe construcție.

Rulourile exterioare suprapuse se montează odată cu tâmplăria, fiind recomandate în cazul în care încă nu ați montat tâmplăria în cadrul construcției, sau dacă doriți schimbarea tâmplăriei în timpul procesului de renovare.

Mai mult decât simple accesorii pentru tâmplăria termoizolantă rulourile sunt caracterizate de beneficii funcționale și estetice cheie, care le transformă în adevărate opțiuni de design pentru o locuință confortabilă, modernă și elegantă.

Beneficii cheie ale rulourilor 

  • O soluție inteligentă pentru economisirea de energie

Unul dintre cele mai mari avantaje ale rulourilor este capacitatea lor de a spori eficiența energetică a locuinței tale.  Rulourile împiedică încălzirea excesivă a locuinței și oferă protecție sporită împotriva efectului de seră cauzat de razele solare, menținând în interior o temperatură plăcută, chiar și în zilele toride de vară.

  • Controlul deplin și eficient al luminii

Rulourile pot fi reglate pentru a controla cantitatea de lumină solară care pătrunde în încăpere. Pentru că oferă flexibilitate în dozarea luminii naturale, rulourile vă ajută să beneficiați de un somn odihnitor chiar și ziua, la orice oră.

  • Intimitate și control asupra spațiului personal

Intimitatea este esențială în orice locuință și rulourile îți oferă posibilitatea de a o obține într-un mod flexibil și elegant. Ele îți permit să reglezi nivelul de intimitate pe care îl dorești în fiecare moment. De asemenea, îți permit să blochezi complet vederea din exterior sau să ajustezi lumina și vizibilitatea în funcție de preferințele tale.

Confort fonic și armonie în locuința ta

Rulourile aduc și un nivel înalt de confort fonic în locuința ta, acționând ca o barieră fonică eficientă împotriva zgomotului exterior. Lamelele rulourilor au la mijloc spumă poliuretanică, reprezentând o barieră suplimentară în calea zgomotului din exterior.

  • O adiție elegantă și rafinată la designul interior

Pe lângă beneficiile funcționale, rulourile adaugă o notă distinctivă de eleganță și rafinament în designul interior al locuinței tale. Ele sunt disponibile într-o gamă variată de culori, permițându-ți să alegi opțiunea care se potrivește cel mai bine stilului și gusturilor tale. Indiferent dacă preferi un aspect minimalist și modern sau unul clasic și tradițional, există rulouri care vor completa perfect estetica locuinței tale.

Aceste rulouri sunt realizate cu materiale de înaltă calitate și finisate cu atenție la detalii. Poți opta pentru nuanțe naturale de lemn, care adaugă o notă călduroasă și organică, sau pentru culori neutre și elegante, care se integrează armonios în orice decor.

  • Echipare cu plasă anti insecte – un plus pentru confortul tău

Un plus incontestabil pentru confortul tău deplin, mai ales în anotimpul cald, este faptul că rulourile pot fi echipate cu plase de protecție împotriva insectelor, ținând la distanță oaspeții nepoftiți, precum țânțarii sau muștele.

Te invităm în cea mai apropiată reprezentanță QFORT, unde consultanții noștri sunt gata să te ghideze spre alegeri proiectate să reziste pentru casa ta!