QFORT, brandul numarul 1 de ferestre din Romania, este online sub un nou concept

vineri / 1 martie, 2019

Începând cu luna Februarie 2019, suntem încântați să vă punem la dispoziție o nouă platformă online, creată special pentru a acoperi nevoile dumneavoastră de informare și pentru a vă îmbunătăți experiența totală în relație cu brandul, produsele și serviciile companiei noastre.

Ce a determinat schimbarea?

Dorința noastră permanentă de îmbunătățire a produsele și serviciilor pe care le oferim, precum și misiunea noastră de a oferi un plus de valoare consumatorilor și partenerilor noștri de afaceri, ne-au mânat către refacerea și optimizarea site-ului oficial QFORT. Ne-am gandit în primul rând la dumneavoastră ca și utilizator, client sau potențial client al companiei noastre, iar principalul nostru obiectiv a fost să vă facem viața mai ușoară, folosindu-ne de toate funcționalitățile, îmbunătățirile tehnice și inovațiile din mediul online.

Ce îmbunătățiri aduce noul site QFORT?

Noul site QFORT vine ca raspuns la cele mai importante întrebări și solicitări venite din partea consumatorilor noștri, în ceea ce privește prezentarea produselor, structura paginilor, meniul și calitatea conținutului prezentat. Întreaga echipă QFORT a depus eforturi pentru a vă prezenta cele mai utile informații și pentru a vă ajuta prin transparență și claritate, să luați cea mai bună decizie privind alegerea tâmplăriei termoizolante din PVC sau aluminiu pentru casa dumneavoastră.

Iată câteva dintre cele mai utile îmbunătățiri aduse noului site QFORT:

  • O nouă interfață: pentru că ne dorim să aveți cea mai bună experiență atunci când interacționați cu brandul QFORT, noul site are o interfață user-friendly, elementele prezentate fiind bine structurate și organizate, iar informațiile fiind expuse cu transparență și claritate, putând fi accesate pe orice dispozitive (desktop, tabletă, telefon mobil);
  • Structură îmbunătățită: noul site QFORT vă permite să obțineți informații detaliate despre toate produsele noastre, despre servicii, parteneri și locațiile din țară, toate acestea fiind foarte ușor de accesat din meniul principal. Acum puteți identifica beneficiile fiecărei categorii de produse, puteți face comparații și puteți găsi cu rapiditate cel mai apropiat showroom, astfel încât să scutiți timp și să luați cea mai bună decizie cu minim de efort depus;
  • Ușurință în comunicarea cu noi: pentru că vrem să vă ghidăm pe cale celor mai bune alegeri, noul site QFORT își propune să vă ușureze procesul de a intra în legătură cu echipa noastră de specialiști. Acum este mult mai simplu să ne trimiteți cereri de ofertă sau să ne solicitați informații prin formularele de contact În plus, dacă sunteți interesat de produsele noastre, dar nu aveți suficient timp pentru a le studia, pe fiecare pagina de produs aveți posibilitatea să vă lăsați datele de contact iar noi vom reveni pentru a vă ajuta.
  • Conținut relevant și valoros: datoria noastră este să vă menținem informați și să vă răspundem la întrebări, de aceea noul site QFORT este bogat în conținut relevant despre produse, servicii, parteneri.
  • Secțiune de blog: echipa noastră de specialiști vine cu sfaturi utile, tips&tricks, răspunsuri la întrebările frecvente, totul pentru a aduce un plus de valoare experienței dumneavoastră.
  • Secțiune de reprezentanțe: pentru a vă ușura munca, am realizat o centralizare a tuturor reprezentanțelor QFORT din Romania, unde puteți găsi informații de contact și adresele celor mai apropiate locații. În plus, dacă sunteți în căutare de provocări profesionale și vă identificați cu domeniul, aveți o secțiune specială în care puteți aplica pentru a deveni revânzător
  • Newsletter: lunar adunăm cele mai importante știri din industrie, precum și noutățile legate de activitatea nostră atât în Romania cît și peste hotare (lansarea de produse noi, participarea la târguri și expoziții internaționale, lansarea de noi linii de producție, servicii noi, etc.). Abonati-vă acum la newsletter-ul nostru lunar pentru a rămâne la curent cu noutățile QFORT!

Acestea sunt doar câteva dintre îmbunătățirile pe care noul site QFORT le deține. Vă invităm să accesați site-ul nostru, pentru a vă putea bucura pe deplin de noul concept pe care suntem bucuroși să vi-l punem la dispoziție.

Vă dorim mult succes în luarea celor mai importante decizii pentru căminul dumneavoastră!