Servicii QFORT

Servicii QFORT

Livrăm cea mai bună valoare prin calitate excelentă și servicii profesionale

Având capacitatea de a înțelege nevoile și așteptările consumatorilor noștri și conduși de dorința de a le depăși, ne-am creat un model de business integrat, de la producție propriu-zisă, la activități de logistică, vânzare, montaj și service.

Pentru a răspunde celor mai exigente nevoi ale clienților și partenerilor noștri de afaceri, oferim servicii de consiliere în alegerea produselor de tâmplărie termoizolantă ideale, transport, montaj și reglaj realizate de echipe specializate, precum și garanție asigurată.

ConsiliereConsiliere

Pentru a oferi cea mai bună valoare clienților noștri, pe lângă excelenta calitate și durabilitate a produselor, ne-am creat un sistem de servicii de consiliere și suport care funcționează la cele mai înalte standarde.

Astfel, în cazul în care aveți nevoie de ajutor în alegerea elementelor de tâmplărie termoizolantă pentru casa dumneavoastră, fie că vorbim despre uși și ferestre din PVC, sau alte produse complementare incluse în portofoliul nostru (plase de protecție împotriva insectelor, jaluzele venețiene, rulouri și glafuri), specialiștii QFORT vă stau la dispoziție.

Avem o rețea de mai bine de 1000 de parteneri comerciali și peste 1100 de puncte de vânzare la nivel european. Astfel, ne asigurăm că livrăm cea mai bună valoare clienților noștri, ajutând la creșterea standardului de viață al acestora.

Servicii - consiliere
Servicii - transport

TransportTransport

Pentru a simplifica procesul de achiziționare a tâmplăriei termoizolante, QFORT vă asigură transportul produselor dorite în orice regiune a țării.

Deținem capacități logistice complexe, concretizate, printre altele, în spații de depozitare de 3000 mp, 21 de centre logistice regionale cu o suprafață totală de 800 mp și un parc auto de peste 300 de camioane și autoturisme, gata să asigure livrarea produselor dorite către dumneavoastră în termenele convenite.

MontajMontaj

Printre cele mai importante verigi ale activității noastre organizaționale, se numără și activitatea de montaj, aceasta fiind un plus de valoare oferit consumatorilor noștri.

Calitatea excelentă promisă de QFORT clienților finali și partenerilor de afaceri este materializată prin standardul ridicat al serviciilor de suport atât pe parcursul perioadei de vânzare, cât și după încheierea acestui proces.

De aceea, zilnic, peste 50 de echipe specializate de montaj ajung în casele consumatorilor noștri pentru a le asigura montajul produselor achiziționate. Conștienți fiind de importanța calității acestui serviciu, investim permanent în pregătirea și perfecționarea angajaților din acest domeniu. În plus, oferim servicii de montaj în orice regiune a țării.

Servicii - montaj
Servicii - garantie

GarantieGaranție

Oferim service pentru produsele achiziționate atât în perioada de garanție, cât și în perioada de post-garanție, pe parcursul duratei medii de utlizare a produselor, care ajunge până la 25 de ani.

Pe toată această perioadă, solicitările clienților noștri sunt direcționate către un departament specializat, care asigură soluționarea lor în cel mai scurt timp posibil.

ReglajReglaj

Printre beneficiile generate de tâmplăria din PVC cu geam termoizolant produsă de QFORT se regăsește și mentenanța foarte ușoară a produselor.

Din categoria procesului de mentenanță fac parte și serviciile de reglaj periodic, pe care le oferim tuturor consumatorilor noștri, fie la schimbarea anotimpurilor, fie atunci când ne sunt solicitate aceste servicii.

Avem o echipă de specialiști gata să se asigure că ferestrele dumneavoastră sunt pregătite pentru a face față trecerii de la anotimpul cald la cel rece și invers.

Servicii - reglaj