Aluplast

Compania Aluplast a luat ființă în anul 1982 și s-a dezvoltat producând și comercializând sisteme de ferestre din PVC de calitate superioară, fiind considerată astăzi printre cele mai mari și mai de succes mărci din industria de specialitate.

Având peste 30 de ani de activitate în domeniu, Aluplast este o companie internațională, ce deține 20 de instalații de producție și reprezentanțe de vânzare în 6 țări și aproximativ 1350 de angajați în circa 28 de țări.

Sediul central al firmei este localizat în Germania, unde, datorită inovației, implicării active și a comunicării foarte bune dintre departamente, se produc profile din PVC pentru ferestre și uși termoizolante ce se adaptează perfect cerințelor specifice fiecărei piețe, iar investițiile în dezvoltarea tehnologică garantează cel mai înalt nivel tehnic al soluțiilor oferite.

Un alt sediu important al companiei Aluplast se regăsește în Polonia, unde a fost deschis în anul 1995, în prezent fiind cel mai mare furnizor de sisteme de ferestre și uși din PVC de pe piața poloneză.

Deși s-a dezvoltat în timp ca și jucător global pe piața tâmplăriei din PVC, Aluplast și-a păstrat valorile caracteristice companiilor de mici dimensiuni, principalul punct de diferențiere fiind flexibilitatea sistemului după care se desfășoară relațiile cu partenerii de afaceri. Astfel, prin canale de comunicare scurte și structuri simple, Aluplast reușește să răspundă rapid și să fie dinamică în relația cu partenerii și cu cerințele în continuă schimbare ale pieței.

Parteneriatul dintre QFORT și Aluplast a început în anul 2015, când am luat decizia de a integra în procesul de producție a ferestrelor și ușilor noastre termoizolante, profile din PVC produse și furnizate de companie.

Date fiind leadership-ul tehnologic, orientarea spre inovație și spre parteneriate durabile, precum și flexibilitatea, între Aluplast și QFORT s-a dezvoltat o colaborare strânsă și sustenabilă, bazată pe încredere și reciprocitate, având la bază scopul nostru final: acela de a livra cea mai bună valoare clienților noștri.

www.aluplast.com.pl/ro