CORTIZO

CORTIZO a luat ființă în anul 1972 în Padrón (A Coruña) și este prima companie care produce și distribuie sisteme de aluminiu pentru construcții în Spania, cu o capacitate de producție de profile de aluminiu de aproximativ 139.000 de tone.

Cortizo este o companie internațională, prezentă în 60 de țări și implicată în prezent într-un proces ambițios de dezvoltare.

Compania are un model de afaceri integrat pe verticală și centrat pe proiectare, care îi permite să atingă nivelul de maximă competitivitate în ceea ce privește termenele de livrare, prețuri și garanție în toate țările în care operează.

Inovația companiei este dată de cercetările, proiectările și aplicațiile tehnologice, care se situează în centrul strategiei de dezvoltare și creștere CORTIZO. De fapt, Cortizo a proiectat peste 50 de sisteme exclusive de ferestre, uși, fațade, panele compozit și sisteme de protecție solară de ultima generație de-a lungul activității sale.

Cortizo deține cel mai modern și complet laborator de teste, Centrul Tehnologic CORTIZO, care este dedicat exclusiv cercetării, dezvoltării și inovării în sectorul incintei și care deservește mai mult de 30 de țări. Este integrat cu 8 bănci de teste, pentru a dovedi și atesta beneficiile și calitatea celor peste 50 de sisteme exclusive CORTIZO.

Sustenabilitatea este un angajament care cuprinde toate activitățile și produsele CORTIZO precum și cei peste 3.323 de angajați ai săi. CORTIZO are mai mult de 2.400 de puncte de colectare în toată Europa, pentru depozitarea resturilor de aluminiu. O flota de camioane denumită CORTIZO RECYCLING colectează aluminiul depozitat și îl transporta înapoi la centrele de producție în vederea topirii, încheind astfel ciclul aluminiului „cradle to cradle”, 100% reutilizabil și reciclabil.

Pentru QFORT, Cortizo furnizează astăzi sisteme de aluminiu concepute după cele mai noi tehnologii și cele mai înalte principii de durabilitate și sustenabilitate, sisteme integrate în gamele noastre de ferestre și uși din aluminiu, proiectate să reziste și să crească valoarea și confortul casei tale.

https://www.cortizo.com/