Hoppe

Compania Hoppe a fost fondată în anul 1952 de către Friedrich Hoppe în Heiligenhaus lângă Düsseldorf, fiind la acea vreme un centru german de producție de lăcătușerie și feronerie pentru uși.

În timp, afacerea de familie s-a transformat în Grupul Hoppe, o întreprindere activă și recunoscută la nivel internațional pentru calitatea deosebită a feroneriei produse și distribuite, având sediul în Elveția. Astăzi, compania Hoppe are peste 2500 de angajați în opt fabrici din Europa și SUA și zeci de reprezentanțe internaționale, fiind lider pe piață la nivel european în domeniul de dezvoltare, producție și comercializare a sistemelor de feronerie pentru uși și ferestre, în special mânere.

Toate punctele de producție Hoppe, localizate în Germania, Italia și Cehia sunt certificate în conformitate cu DIN ENISO 9001:2008, iar dorința de îmbunătățire a calității produselor și sistemelor furnizate este un proces permanent.

Implementarea rațională a cerințelor de calitate, conformitatea cu prevederile aplicabile și proximitatea față de clienți sunt printre cele mai importate criterii ce stau la baza filozofiei companiei.

Produsele Hoppe se diferențiază de cele ale competitorilor prin înalta calitate, accesibilitatea ridicată și flexibilitatea în funcție de nevoile consumatorilor și cerințele exigente ale pieței în plină evoluție.

QFORT colaborează cu grupul Hoppe în ceea ce privește furnizarea de mânere de calitate superioară pentru ușile și ferestrele din PVC cu geam termoizolant, completând astfel proprietățile superioare de securitate ale gamei de produse, precum și îmbunătățind calitatea vieții consumatorilor finali, prin garantarea rezistenței și siguranței căminului pentru o perioadă mai îndelungată de timp.

www.hoppe.com