Pellinindustrie

Pellini SpA a fost fondată în anul 1974 în Codogno din nordul Italiei, fiind o afacere de familie ce se ocupa cu producția de jaluzele venețiene, uși culisante, plase anti insecte și sisteme de umbrire.

În anul 1990, compania a demarat un proiect pentru integrarea jaluzelelor între foile de sticlă termoizolantă, realizând mecanismul de ridicare și coborâre a unei venețiene încorporată în cadrul unei unități de geam dublu cu menținerea integrității sticlei.

Eforturile companiei pentru cercetare și dezvoltare de sisteme inovatoare au fost recunoscute și apreciate odată cu introducerea gamei ScreenLine® de jaluzele venețiene, ce consta într-un sistem bazat pe transmiterea mișcării cu ajutorul magneților, din acel moment compania axându-se pe perfecționarea și dezvoltarea aprofundată a acestui sistem.

Astăzi, Pellini SpA operează la scară mondială, fiind lider recunoscut internațional în domeniul producției de sisteme de umbrire de calitate și eficiență superioare.

În domeniul sistemelor de umbrire integrate, Pellini este prima companie care și-a creat o linie de producție complet automatizată, gestionată de un sistem computerizat care asigură o formare perfectă a lamelelor și un control al calității pentru fiecare unitate de produs.

Parteneriatul dintre QFORT și Pellini SpA este unul sustenabil, bazat pe încredere și reciprocitate. QFORT pune la dispoziție consumatorilor o gamă variată de sisteme de umbrire, printre care și jaluzele venețiene în sistemul ScreenLine®, care conferă utilizatorilor confort ridicat și valoare crescută, nefiind nevoie de întreținere și având proprietatea de a rezista o perioadă de timp îndelungată, indiferent de condițiile meteorologice.

www.pellinindustrie.net