Richiedi supporto

Ce cauți?

Ai nevoie de ajutor?

Ai nevoie de ajutor?

Scrie-ne pentru mai multe informații

  QFORT oferă soluții personalizate pentru orice tip de locuință, care au în vedere nevoia de mai mult spațiu, asociată cu aspectul estetic, precum și accesibilitatea ridicată și ușurința în manevrare.

  Acestea au fost proiectate în așa fel încât să exceleze în economie de spațiu, silențiozitate și ușurință în utilizare și manevrare.

  În funcție de tipul și particularitățile profilului ales, poți opta pentru diverse tipologii de deschidere, menite să acopere nevoile tale cele mai complexe.
  În cele ce urmează poți vedea diferitele tipologii de deschidere pentru produsele noastre din Aluminiu și PVC.

  qfort-aperture-2
  Solicită oferta

  Solicită oferta

  Nu știi ce culoare să alegi pentru ferestrele și ușile tale? Răspunde la întrebările noastre rapide și cere oferta pentru produsele QFORT adaptate nevoilor tale.

  Tipologii de deschidere pentru ferestrele din Aluminiu

  Ferestrele din Aluminiu QFORT pot fi adaptate sub diverse tipologii de deschidere, acoperind astfel nevoi și cerințe complexe și încadrându-se într-o varietate de stiluri arhitecturale. În funcție de tipul și particularitățile fiecărui profil în parte, există mai multe tipologii de deschidere și scheme constructive disponibile.

  Tipologii de deschidere pentru ferestrele din PVC

  Gama de ferestre din PVC Stars by QFORT se caracterizează prin diverse tipuri de deschideri, care pot fi personalizate în funcție de nevoi pentru a oferi mai multă lumină naturală și o aerisire corespunzătoare încăperilor.

  Tipuri de sisteme speciale de deschidere pentru Ferestre PVC

  În funcție de sistemul de deschidere dorit, sistemele culisante QFORT pot fi: cu deschidere culisant-batantă sau cu deschidere pivotantă.

  Sisteme culisant-batante
  Sistemele culisant-batante oferă o mai bună ventilare a încăperilor, un coeficient de izolație termic ridicat, dar și o rezistență sporită la vânt, apă sau alte tipuri de intemperii comparativ cu celelalte sisteme culisante.

  Sistemul culisant-batant este realizat cu feronerie specială, fiind capabil să suporte greutăți de până la 130/160 de kg, iar suprafața construibilă este una foarte generoasă.

  În funcție de preferințele dumneavoastră, sistemul oferă și posibilitatea placării cu aluminiu la exterior.

  Deschidere pivotantă
  O particularitate a acestui sistem este aceea că balamalele sunt montate pe părțile laterale (spre deosebire de celelalte sisteme unde acestea sunt montate sus-jos), permițând astfel rotirea în plan orizontal a ferestrei în jurul axului propriu.

  Astfel, acest sistem de deschidere oferă acces facil la întreaga suprafață vitrată, precum și ușurință în curățare și întreținere.

  În ceea ce privește aspectul funcțional, sistemele cu deschidere pivotantă oferă o ventilație superioară a spațiului de locuit, chiar și atunci când vremea de afară este ploioasă.

  Uși culisante din Aluminiu și PVC

  Ușile culisante din Aluminiu și PVC sunt soluția ideală pentru a conecta spațiile interioare cu cele exterioare. Un avantaj unic al sistemelor culisante QFORT este acela că permit suprafețe vitrate de mari dimensiuni, oferind în acest fel o perspectivă generoasă asupra exteriorului și mai multă lumină naturală.

  În combinație cu avantajul deschiderilor de mari dimensiuni, gamele Paysage și Panorama oferă și beneficiul unui spațiu minim necesar pentru manevrare și utilizare, datorită funcționalităților specifice fiecărei categorii de produs în parte. Astfel nu mai trebuie să îți faci griji pentru spațiul ocupat în locuință de ușile culisante. Ușile culisante au fost proiectate pentru a oferi o gamă largă de opțiuni: cercevele fixe și mobile, deschideri batante, culisare în interiorul peretelui, îmbinare în unghi de 90°.

  Uși de intrare din Aluminiu și PVC

  Ușile de intrare din Aluminiu și PVC ale gamei Baby I’m Home permit diferite variante pentru a satisface toate nevoile arhitecturale. Poți alege o ușă de intrare simplă, cu pui lateral sau luminator. De asemenea, îți punem la dispoziție zeci de modele de sticlă sablată care acoperă o gamă largă de opțiuni din punct de vedere al designului, fiind soluția ideală atât pentru cei care iubesc stilul clasic, cât și pentru adepții stilului modern.

  Pe lângă avantajele sticlei normale, sticla sablată oferă în plus confidențialitate, fiind un element important care ține de designul locuinței tale. Sticla sablată poate fi utilizată atât pentru profilele din Aluminiu, cât și pentru cele din PVC.

  Variante constructive pentru ușile de intrare din Aluminiu și PVC

  Acces Smart

  Acces Smart

  În plus față de sistemul clasic de închidere cu cheie, ușile de intrare Securo 2 pot fi dotate cu sisteme electronice de acces.

  Există două variante de astfel de sisteme: sistem de scanare a amprentelor și tastatură cu cod.

  Acestea se pot configura fie cu ajutorul unui panou de control, fie direct de pe telefon, prin intermediul unei aplicații.

  Avantajele acestor sisteme de acces constau în posibilitatea de acces fără cheie (poți deschide ușa chiar dacă ai pierdut cheia sau ai uitat-o în locuință), precum și posibilitatea de a memora până la 99 de amprente sau coduri de acces.