Sisteme Culisante cu ridicare din Aluminiu 7Stars

Sistemele culisante cu ridicare din aluminiu 7Stars reprezintă soluția ideală pentru a redesena spațiul locuinței tale. Fie că dorești să aduci un plus de lumină naturală în casa ta sau vrei să creezi o legătură spectaculoasă cu spațiul exterior, sistemele culistante de la QFORT îți oferă combinația perfectă între funcționalitate și design modern.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Pe lângă designul atractiv dat de liniile drepte ale profilului, sistemul culisant cu ridicare din aluminiu 7Stars are și o serie de avantaje practice. Acest sistem permite o suprafață vitrată mare, având totodată și excelente proprietăți de izolație termică și fonică.

Performanța energetică a sistemului Paysage 7Stars este oferită de înalta calitate a materialelor utilizate pentru întregul ansamblu, de la profil, la feronerie și pachetul de sticlă utilizat.

Paysage 7Stars satisface nu doar cele mai exigente cerințe din punct de vedere estetic, integrându-se perfect în orice locuință, dar creează și un ambient plăcut grație aportului mare de lumină naturală și a izolației termice și fonice. Toate acestea se traduc printr-un confort crescut și valoare adăugată pentru fiecare locuință.

Beneficii Sisteme Culisante cu ridicare din Aluminiu 7Stars

 • Redefinește legătura dintre interior și exterior, oferind o perspectivă generoasă asupra spațiului din afara locuinței. Acest sistem beneficiază și de un prag redus, de doar 20 mm, care are nu doar rol estetic, dar și practic, facilitând traversarea.
 • Oferă posibilitatea unei mari suprafețe vitrate, ceea de înseamnă un aport generos de lumină naturală și un confort ridicat.
 • Datorită designului modern, se poate integra cu ușurință în orice proiect de amenajare, aducând un plus de valoare locuinței.
 • Proprietățile excelente de izolație termică asigură un confort sporit locuinței dumneavoastră.
 • Este ușor de manevrat, trecerea între interior și exterior făcându-se fără niciun efort. În plus, necesită un spațiu redus, cerceveaua activă culisând paralel cu cerceveaua fixă.
 • Este un sistem durabil, care asigură o etanșeitate optimă, indiferent de vreme.

Detalii tehnice Sisteme Culisante cu ridicare din Aluminiu 7Stars

Caracteristici Sisteme Culisante cu ridicare din Aluminiu 7Stars

Sistemele Culisante din Aluminiu 7Stars au următoarele caracteristici:

 • Grosimea vitrajelor ce intră în echiparea sistemelelor culisante Paysage este de 24-54mm;
 • Adâncimea de montaj este de 163 mm pentru toc cu două șine;
 • Grosimea peretelui exterior al profilelor este de 1,7mm-2mm;
 • Prag de dimensiune mică: 20mm;
 • Sistemele Culisante pot fi construite cu 2 sau 4 cercevele mobile;
 • Greutatea maximă a cercevelei este de  400kg.

Sistem indicat pentru cercevelele cu lățimea maximă 3.500mm și înălțimea maximă 3.300mm.

Tipologii de deschidere Sisteme Culisante cu ridicare din Aluminiu 7Stars

Sisteme Culisante cu ridicare din Aluminiu 7Stars sunt disponibile în variante constructive cu 2 sau 4 canate (cercevele mobile), în funcție de preferințe și tipul de spațiu căruia îi sunt destinate.

2 canate

2 canate

2 canate

4 canate

4 canate

Contactează-ne!

  Servicii QFORT - Garantie

  *Perioada de garanție poate varia în funcție de componentele și specificațiile produsului. Vă rugăm să consultați certificatul de garanție pentru mai multe detalii.