Soluții inovatoarea pentru siguranța locuinței tale

sâmbătă / iulie 15, 2023

Siguranța este unul dintre beneficiile incontestabile ale tuturor produselor QFORT și una dintre valorile după care ne ghidăm atunci când proiectăm gamele noastre de produse și când ne alegem partenerii de business.

Printre elementele care îți asigură siguranță deplină în locuința ta, se numără:

  1. Mânere cu cheie pentru ferestrele și ușile QFORT

Feroneria este unul dintre cele mai importante aspecte când vine vorba de siguranța pe care ți-o pot oferi ferestrele și ușile casei tale. Alături de feronerie stau mânerele intră, cu rol la fel de important.

Pentru echiparea ferestrelor și ușilor QFORT, am ales o gama variata de mânere rezistente și calitative, care, opțional, pot fi prevăzute cu cheie. Astfel, blocarea ferestrelor se face în deplină siguranță.

  1. Uși de intrare din Aluminiu

Ușa de intrare are poate cel mai important rol în menținerea unui nivel înalt de siguranță pentru casa ta. Aceasta trebuie să fie rezistentă la lovituri și forțare și să aibă sisteme de închidere de calitate, astfel încât, pătrunderea în locuință fără cheie să fie aproape imposibilă.

Ușile de intrare din Aluminiu din gama Baby I’m Home by QFORT îndeplinesc cu succes acest rol. Acestea sunt disponibile în multiple variante constructive și tipuri de design, astfel încât să se potrivească perfect în orice stil arhitectural. Mai mult decât atât, ușile de intrare din Aluminiu sunt definite de rezistență superioară la șocuri și tentative de intrare prin efracție, oferindu-ți siguranță deplină.

  1. Rulouri cu acționare motorizată Discret by QFORT

Dacă nu ți-ai ales încă sisteme de umbrire pentru locuința ta, este posibil ca rândurile ce urmează să te ajută să faci alegeri proiectate să reziste!

Rulourile exterioare din gama Discret by QFORT sunt o opțiune ideală atât pentru eficiența umbririi locuinței și confort deplin pe timp de vară, cât și pentru nivelul crescut de siguranță al locuinței.

În primul rând, fiind realizate din Aluminiu, rulourile sunt rezistente la șocuri și la încercările de deschidere forțată și te protejează împotriva oaspeților nepoftiți.

Pe lângă asta, rulourile pot fi acționate prin intermediul unei aplicații mobile, de pe telefon, tabletă sau laptop, cu ajutorul sistemului de automatizare. Acest sistem inovator face posibilă programarea rulourilor electrice, astfel încât acestea să se ridice și să coboare la anumite intervale orare, pentru a simula prezența în casă. Astfel, nimeni nu trebuie să știe că tu ești plecat de acasă.

Așa cum spuneam mai sus, pentru a te bucura de liniște deplină este important să faci alegeri înțelepte, din timp, legate de echiparea casei tale. Deciziile cu privire la ferestre, la ușa de intrare sau sistemele de umbrire exterioare pot fi mai importante decât crezi în acest proces.

Te așteptăm în cea mai apropiată reprezentanță QFORT cu soluții sigure, proiectate să reziste!