Feronerie usi de intrare din pvc

Feronerie și Accesorii Uși de Intrare PVC

Baby i'm home by QFORT

Ușile de intrare integrate în gama Baby I’m Home by QFORT au ca principal obiectiv asigurarea unui grad înalt de siguranță și confort pentru locuința dumneavoastră.

De aceea, feroneria și accesoriile aflate în componența acestora au specificații tehnice de ultimă generație, împărțite în două categorii principale, în funcție de gradul de securitate asigurat.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Feronerie și accesorii de cea mai bună calitate pentru durabilitate superioară și protecție optimă

Ușile de intrare Baby I'm Home by QFORT pot fi dotate cu feronerie de tip Securo 1 (închidere clasică cu cheie) și Securo 2 (închidere magnetică automată).

De asemenea, opțional, puteți alege variantele optimizate de feronerie: Securo 1+ și Securo 2+.

Feronerie Uși Securo 1 și Securo 2

Beneficiile modelelor inovative de feronerie Securo 1 și 2 stau în particularitățile tehnice cu rol deosebit de important în menținerea unui nivel ridicat de siguranță al casei.

Echipare Securo 2

Zăvoarele ușilor de intrare QFORT sunt acționate în mod automat la închiderea ușii, iar deschiderea acesteia este posibilă din interior la o simplă apăsare a mânerului, în timp ce din exterior, doar prin acționare cu cheia.

Modelul Securo 2 are în componență 2 blocatori de tipul bolț in bolț, cu dublu rol, pe de-o parte, garantarea siguranței și pe de altă parte, asigurarea unei închideri ermetice a ușii.

Pentru a spori confortul personal și comoditatea, puteți opta pentru sistemul opțional prevăzut cu un comutator zi / noapte, care permite anularea pe timpul zilei a închiderii automate.

În acest fel, ușa va putea fi deschisă atât din interior, cât și din exterior, doar prin simpla tragere, respectiv împingere.

Ușile de intrare QFORT sunt prevăzute cu cilindru cu 5 chei.

1 Punct închidere tip combi
2 Blocator de tipul bolt in bolt

Feronerie Uși Securo 1+ și Securo 2+

În scopul îmbunătățirii permanente a produselor și serviciilor QFORT, am dezvoltat sistemele de siguranță Securo, adăugând variantele Securo 1+ și Securo 2+.

Pe lângă modelele inițiale, noile versiuni de feronerie pentru ușile QFORT sunt dotate cu cilindru de siguranță, protecție anti-găurire și funcție de urgență.

În acest fel, ușile pot fi încuiate și / sau descuiate din exterior, chiar și atunci când la interior se află o cheie în butuc.

Pentru ușile dotate cu feronerie Securo 1+ și 2+ , cilindrul este prevăzut cu 5 chei și cu sistem patentat anticopiere.

În condițiile în care sunt necesare chei suplimentare, acestea pot fi comandate doar la producătorul cilindrului, în baza codului unic inscripționat pe cardul de siguranță și livrat împreună cu ușa.

Cilindru usi

Garnituri Uși

Toate ușile de intrare QFORT sunt echipate în varianta standard cu garnituri duble.

Acestea au rolul de a reduce pierderile de căldură pe timpul iernii și de a oferi o etanșeitate optimă împotriva vântului și a intemperiilor.

Garnituri usi

Colțar sudabil

Toate ușile de intrare QFORT sunt ranforsate la colțuri cu colțari sudabili, care se fixează în interiorul armăturii și se sudează împreună cu profilele din PVC.

Acestea conferă ușilor o rigiditate și o stabilitate ridicată în timp, reducând astfel necesitatea reglajelor post montaj.

Coltar sudabil

Prag din aluminiu cu barieră termică

Pentru a diminua pierderile de căldură, ușile de intrare Baby I’m Home! by QFORT sunt echipate în varianta standard cu prag din aluminiu cu barieră termică, înalt de 20 mm.

În plus, toate ușile QFORT sunt dotate în standard cu un lăcrimar realizat din aluminiu eloxat pentru scurgerea apei de ploaie, de culoare argintie, prevăzut cu capace de protecție și perii cu rol de etanșare, care oferă o protecție optimă împotriva vântului și a intemperiilor.

În variantă opțională, în loc de pragul din aluminiu, ușile QFORT pot fi prevăzute cu o garnitură de etanșare împotriva vântului și a intemperiilor, care coboară automat din cercevea în momentul închiderii ușii.

Prag din aluminiu cu bariera termica

Balamale Uși

Pentru a asigura un grad ridicat de siguranță și etanșeitate, ușile de intrare QFORT sunt prevăzute cu balamale 3D de înaltă calitate.

În standard, ușile QFORT vin cu balamale 3D, în culoare titan mat.

Opțional, puteți alege balamalele cilindrice 3D în culorile alb, bronz, auriu, negru și inox.

Balamale Uși

1 Balemale cilindrice 3D
2 Balamale 3D

Mânere Uși

Ușile de intrare din PVC cu paneluri ornamentale din gamele Clasic, Modern și Future sunt prevăzute cu mânere marca Hoppe Italia, producătorul numărul 1 de mânere în lume.

Astfel, avem disponibile mânere duble, interioare și exterioare din inox, în culori titan mat, bronz, alb și auriu.

În ceea ce privește mânerele exterioare din inox, acestea sunt prevăzute cu rozetă de siguranță cu protecție antigăurire, care suplimentar împiedică ruperea sau smulgerea cilindrului.

Manere pentru usi

1 Maner STANDARD Securo 1
2 Maner STANDARD Securo 2

Cilindri Uși

Ușile de intrare Securo 1 și Securo 2 sunt echipate standard cu cilindru cu 5 chei.

Opțional, ușile de intrare Securo 1+ și Securo 2+ sunt echipate în standard cu cilindru de siguranță, cu protecție antigăurire și funcție de urgență, ușa putând fi încuiată/descuiată din exterior chiar și atunci când la interior este o cheie în butuc.

Pentru Securo 1+ și Securo 2+, cilindrul este prevăzut cu 5 chei, cu sistem patentat anticopiere.

Cheile suplimentare pot fi comandate doar la producătorul cilindrului în baza codului unic inscripționat pe cardul de siguranță, livrat împreună cu ușa.

Cilindru usa

Sisteme electronice de acces

Ușile de intrare Securo 2 și 2+ pot fi dotate cu sisteme electronice de acces moderne, cu amprentă digitală sau tastatură cu cod.

Aceste sisteme de acces au avantajul că permit intrarea în casă fără a mai fi necesară utilizarea cheii, în eventualitatea în care aceasta se pierde sau este uitată în interiorul locuinței.

În plus, se pot memora până la 99 de amprente / coduri de acces.

1 Sistem de scanare a amprentelor
2 Tastatura cu cod

Contactează-ne!